Oxford street είμαι ή Κηφισίας;

Είναι Παρασκευή και πετάγομαι για το απογευματινό μου break εδώ στο Μαρούσι. Είχα περάσει όλη μου την ημέρα συζητώντας για το πόσο μου έχει λείψει το Λονδίνο και πόσο θα ήθελα να βρισκόμουν μαγικά εκεί.

Δεν έλεγα να κερδίσω το λαχείο καλύτερα; Ούτε τη φράση μου δεν πρόλαβα να τελειώσω και ξαφνικά από μπροστά μου περνάει το πιο χαρακτηριστικό στοιχείο της αγγλικής πρωτεύουσας, το κόκκινο διόροφο λεωφορείο, το οποίο μάλιστα ήταν γεμάτο από κόσμο και έτσι... αμέριμνα και με έντονη party διάθεση ανέβαινε την Κηφισίας.

Δεν ήθελε και πολύ σκέψη. Μπροστά μου είχα το Pimm's Ο'Clock Bus που τον τελευταίο καιρό δεν έχει κάνει απλώς έντονη την εμφάνισή του στην Αθήνα αλλά επιπλέον μοιάζει να έχει γίνει για τα καλά μέρος της καθημερινότητάς μας.

Τι είναι το Pimm's Ο'Clock Bus; Πρόκειται για το χαρακτηριστικό, κόκκινο διώροφο λεωφορείο της Αγγλικής πρωτεύουσας το οποίο αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ελλάδα προκειμένου να λανσάρει το Pimm's, ένα ποτό-συνήθεια χρόνων της Αγγλίας που πλέον για πρώτη φορά ήρθε και στην Ελλάδα.

Χάζευα το λεωφορείο λοιπόν για μερικά λεπτά ώσπου τελικά αποφάσισε να σταματήσει και να αποδείξει για μια ακόμη φορά, πλέον και στα Βόρεια, ότι ο χαρακτηρισμός “λεωφορείο της φιλίας” του ταιριάζει άψογα.

Γιατί το Pimm's Ο'Clock Bus δεν έχει έρθει αποκλειστικά για να μας συστήσει στο Pimm's. Ήρθε και για να μας κάνει να το συνδέουμε κάθε φορά που θέλουμε να περνάμε ευχάριστες στιγμές με φίλους ειδικά στις after office ώρες μας όταν θέλουμε να βρεθούμε μαζί τους και να ανταλλάξουμε τα νέα της ημέρας.

Ήδη εκατοντάδες φίλοι έχουν έρθει πιο κοντά απολαμβάνοντας τη βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, τον πρώτο σταθμό του “λεωφορείου της φιλίας”. Το Pimm's Ο'Clock Bus, μάλιστα ολοκλήρωσε ήδη τις διαδρομές του στο κέντρο, και για τις πρώτες τρεις εβδομάδες του Ιουνίου, κινείται στα βόρεια προάστια, με σκοπό να φέρει ακόμη περισσότερους ανθρώπους κοντά και να συνεχίσει να διαδίδει το μήνυμα της φιλίας.

Τι έχει έρθει να κάνει;

Σε αυτό το παραδοσιακό, κόκκινο, διώροφο Βρετανικό λεωφορείο, ο καθένας μπορεί να ανέβει δωρεάν και να απολαύσει τόσο τη βόλτα, όσο και το Pimm’s, το Βρετανικό ποτό που κάνει την εμφάνισή του για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Παράλληλα, όλοι όσοι βρεθούν εδώ θα λάβουν μέρος στο απόλυτο τεστ φιλίας κατά το οποίο με τη βοήθεια των ανθρώπων της Pimm's και απαντώντας σε μια σειρά ερωτήσεων θα καταφέρουν να... σκοράρουν στη φιλία με όσο υψηλότερους βαθμούς μπορούν! Φυσικά, όλα αυτά θα γίνονται ενώ απολαμβάνουν Pimm's Fizz ακούγοντας τα γνωστότερα και πιο αγαπημένα Βρετανικά τραγούδια, λίγο πριν αποκτήσουν ένα εκπτωτικό κουπόνι των €6 για μια κανάτα PIMM’S Fizz σε γνωστά μπαρ της Αθήνας.

Τι είναι το PIMM’S Fizz; Αναμειγνύοντας ένα μέρος Pimm's, 2 μέρη αναψυκτικού lemon lime, 2-3 φέτες αγγουριού, 1 φέτα λεμόνι, πάγο και μερικά φύλλα μέντας... οδηγείσαι σε ένα τόσο γευστικ και δροσερό αποτέλεσμα που υπόσχεται να γίνει η νέα σου απογευματινή συνήθεια!

Όπως λοιπόν συμβαίνει με όλους εκείνους που ανέβηκαν ήδη στο Pimm's Ο'Clock Bus, οι επιβάτες των βορείων προαστίων θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα μοναδικό ταξίδι με φίλους στο Λονδίνο, αφού μπαίνοντας στο λεωφορείο μπαίνουν και σε κλήρωση για να το διεκδικήσουν!

Οι διαδρομές των βορείων προαστίων θα γίνονται κάθε Παρασκευή και Σάββατο μέχρι τις 22 Ιουνίου με την προσθήκη της Κυριακής 23 Ιουνίου, ως τη τελευταία ημέρα διαδρομών, κατά τη διάρκεια του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος. Ύστερα ακολουθεί η σειρά της Θεσσαλονίκης να απολαύσει τη βόλτα και το Pimm’s, στις 28-29 Ιουνίου και τις 5-6 Ιουλίου. Τελευταίος σταθμός του λεωφορείου της φιλίας, τα νότια προάστια της Αθήνας, όπου οι βόλτες θα ολοκληρωθούν στο τέλος Ιουλίου.