Ο Executive Chef Κώστας Αθανασίου δημιούργησε ένα νέο μενού με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα
Tο εστιατόριο Galaxy, στον τελευταίο όροφο του Hilton Αθηνών, συνεχίζει την λειτουργία του και το χειμώνα. Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του Galaxy Bar, η χειμωνιάτικη εκδοχή του εστιατορίου σας επιφυλάσσει μια υπέροχη γευστική εμπειρία.
Ο Executive Chef Κώστας Αθανασίου δημιούργησε ένα νέο μενού με κοσμοπολίτικο χαρακτήρα και έμφαση στα εποχιακά ελληνικά προϊόντα. Δοκιμάστε τη σαλάτα με πλιγούρι, αγγούρι, σταφίδες, γιαούρτι και ρόδι, την αθηναϊκή σαλάτα με πελαγίσιο λαυράκι, κολοκύθι, πέρλες λεμονιού, καϊμάκι με μαύρο χαβιάρι και αφρό wasabi καθώς και την αποδομημένη ελληνική χωριάτικη σαλάτα με μους από φέτα Καλαβρύτων.
Τα πολυαγαπημένα πιάτα στη σχάρα παραμένουν στο χειμερινό μενού του Galaxy με κυρίαρχο το δημοφιλές Black Angus Rib Eye καθώς προστέθηκε η καινούρια άφιξη του Teres Major Black Angus με βουτυρωμένη πατάτα, κρέμα ντομάτας με λαχανικά και θυμάρι.
Μην παραλείψετε να γευτείτε τους ιδιαίτερους συνδυασμούς του φημισμένου sushi bar όπως το Dragon roll με γαρίδα panko και avocado και το Surf ’n’ Turf με φιλέτο μοσχάρι και γλάσο teriyaki. Δώστε στο δείπνο σας τον τέλειο επίλογο απολαμβάνοντας σοκολάτα Valrhona με μους κάστανο και κρέμα λευκής σοκολάτας, ενώ μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε την ιδιαίτερη κρέμα ντομάτας με πιπεράτο κονφί φράουλας, μαρμελάδα ελιάς και παγωτό μοτσαρέλας.
Για το δείπνο σας, μπορείτε να επιλέξετε το πάσο με θέα στην Ακρόπολη, το Sushi Bar για να βλέπετε τους σεφ την ώρα που δημιουργούν ή τα τραπέζια με θέα τη φωτισμένη Βασιλίσσης Σοφίας και τον Πύργο Αθηνών. Στο Galaxy, τα φώτα της πόλης γίνονται ένα με τους εντυπωσιακούς φωτισμούς της οροφής, που παραπέμπουν στ’ αστέρια και στους πλανήτες και δημιουργούν ένα εντυπωσιακό σκηνικό. Ξεκινήστε τη βραδιά σας μ’ ένα signature cocktail από τον καινούριο κατάλογο του Galaxy Bar όπως το Hugo με λικέρ κουφοξυλιάς και τοSpice of Aegean με τζιν, Aegean 3 Cent τόνικ, φρέσκο πιπέρι και φλούδες αγγουριού.