The Clumsies Hotel Bar, ένα πρότυπο μπαρ ξενοδοχείου ανοίγει για 4 ώρες

Ακούμε συνέχεια για «εκείνο» το μπαρ, το The Clumsies, που κατόρθωσε μέσα σε λίγους μήνες λειτουργίας να συμπεριληφθεί στη λίστα των The World’s 50 Best Bars και να καταλάβει την 22η θέση παγκοσμίως.

Συζητάμε για το πρώτο pop up bar, το Palmitas, και αναζητάμε την μεξικάνικη πολιτεία του κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Οι «The Clumsies» του μη εφησυχασμού, των διακρίσεων και των εκπλήξεων, ετοιμάζουν ήδη το επόμενο εγχείρημά τους, μεγαλεπήβολο και γι’ αυτό άκρως ενδιαφέρον . Το όνομα αυτού, The Clumsies Hotel Bar.

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Τί (θα) είναι το The Clumsies Hotel Bar;

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ένα αρχοντικό 100 ετών στην οδό Πραξιτέλους, από αυτά που δεν πιάνει το μάτι σου, αλλά αποτελούν έναν από τους θησαυρούς της πόλης, θα ξαναπάρει ζωή στεγάζοντας το νέο φιλόδοξο project. Για την ακρίβεια, στις 16 Μαρτίου, για 4 μόνο ώρες, από τις 20.00 έως τις 00.00, δίπλα ακριβώς από το The Clumsies, θα αναδειχθεί ένα επιβλητικό διώροφο «ξενοδοχείο» μέσα στους χώρους του οποίου θα συναντηθούν και θα λειτουργήσουν τα καλύτερα ξενοδοχειακά μπαρ του κόσμου όπως αυτά επιλέχθηκαν και συμπεριλήφθηκαν στη λίστα των The World’s 50 Best Bars (2015).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο www.greekguide.com