Μπήκαμε στο μεγαλύτερο H&M της Ελλάδας!

Γράφει η Νάντια Μασσαχού

Στις 23 & 24 Οκτωβρίου η πόλη κινούνταν στους ρυθμούς της οδού Ερμού 11 & Βουλής, στο ιστορικό και εντυπωσιακό κτήριο όπου στεγάζει πλέον το μεγαλύτερο H&M της Ελλάδας. Βρεθήκαμε λοιπόν στο διήμερο πάρτι που διοργανώθηκε για το opening του μεγαλύτερου flagship καταστήματος της Η&Μ στη Νότιο Ανατολική Ευρώπη και σας συγκεντρώσαμε υλικό για να πάρετε μια ισχυρή δόση στυλ και μόδας. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή με ένα Fashion VIP party με Special Guest την Kristina Bazan δημιουργό του Kayture και συνεχίστηκαν το Σάββατο με ένα Opening Celebration για την κοπή της κορδέλας από τη Store Manager, Τούλα Σφενδύλη και τις Βασιλική Πολυδωράκη και Δέσποινα Καλεσκόπη.

Οι Steve Milatos, Άκης Πετρετζίκης, Γιάννης Στάνκογλου, Δημήτρης Αλεξάνδρου, Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Παπουτσάκη, Τζένη Θεωνά και Τζωρτζίνα Λιώση ήταν μεταξύ των επωνύμων που παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της εταιρείας και παρακολούθησαν το special performance της Τάμτας και των DJ Kas και DJ Young καθώς και τα make-up tips της νέας Η&Μ Beauty σειράς από τη Μαρία Ηλιάκη και τον Μάνο Βυνιχάκη.

Το νέο κατάστημα των 3.900 τ.μ. προσφέρει μόδα για όλη την οικογένεια, το σπίτι καθώς και τη νέα σειρά Beauty και θα αντικαταστήσει το κατάστημα στην οδό Ερμού 22. Μην χάσετε την ευκαιρία να περιηγηθείτε στους super stylish χώρους του.

"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"