Σταματίνα Τσιμτσιλή: Μια εγκυμοσύνη δεν φέρνει καλύτερα νούμερα

Η παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή, μίλησε στο "ΘέμαPeople" και απάντησε σε όλα όσα ακούγονται γι΄αυτή και την εγκυμοσύνη της, ενώ προχώρησε και σε μια ιδιαίτερη φωτογράφηση.

Η επιθυμία της να κάνει παιδί

"Ήθελα πάρα πολύ να κάνω ένα παιδί και πριν μπω στη διαδικασία να πω "είμαι με αυτόν τον άνθρωπο και είμαστε οικογένεια" μου φαινόταν το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου. Πώς πας στο περίπτερο και παίρνεις την εφημερίδα σου; Θες να κάνεις παιδί και το κάνεις. Τελικά δεν είναι έτσι. Αυτό είναι που κρατώ. Ότι, τελικά, αν θες κάτι πολύ και το θες με όλη σου την καρδιά, θα έρθει. Και εύχομαι σε κάθε γυναίκα να το ζήσει".

Η εγκυμοσύνη και τα νούμερα

"Ένιωσα ίσως ένα πιο έντονο ενδιαφέρον, αλλά θεωρώ ότι ο κόσμος δεν μένει σε μια κοιλιά. Θα το κουβεντιάσει μια, δυο, τρεις... Ξέρεις, πολλές φορές παγιδεύομαι μόνη μου, γιατί είμαι ένας πολύ ανοιχτός άνθρωπος και απαντώ σε ό,τι κι αν με ρωτήσει κανείς. Έτσι, πολλοί σκέφτονται για μένα "σιγά, κορίτσι μου, κι άλλες έκαναν παιδί αλλά δεν το έζησαν τόσο έντονα!". Το ίδιο είχε συμβεί και στον γάμο μου. Έχει τύχει να ακούσω να λένε "κι άλλες παντρεύτηκαν, δεν έκαναν έτσι". Δεν προσπαθώ να υπερτονίσω ποτέ κάτι, είτε λέγεται γάμος είτε εγκυμοσύνη. Θέλω, όταν είμαι συνεντευξιαζόμενη, να μπορώ να δίνω τη δική μου αλήθεια και να απαντώ σε ό,τι με ρωτούν. Δεν θεωρώ ότι "πουλάει" περισσότερο αυτή η περίοδος. Ή μπορεί να πουλάει για ένα εξώφυλλο ή για μια φωτογράφηση. ΟΚ, ο κόσμος χαίρεται με μια τέτοια είδηση, ακόμη κι αν δεν σε γουστάρει, αλλά δεν μένει εκεί. Δεν είπα ποτέ ότι θα γεννήσω τον Μεσσία ή ότι παντρεύτηκα τον πρίγκιπα. Απλώς είμαι ευτυχισμένη και θέλω να μοιράζομαι το συναίσθημά μου όσο πιο αυθεντικά μπορώ. Μια εγκυμοσύνη δεν φέρνει, κατά το κοινώς λεγόμενο, καλύτερα νούμερα στην πρωινή ζώνη;"