Παρουσίαση “Chicago Pixels” του Κωστή Γεωργίου

Ο Κωστής Γεωργίου είναι από τους πλέον καταξιωμένους διεθνώς Έλληνες εικαστικούς της σύγχρονης γενιάς.

Με περισσότερες από ενενήντα ατομικές εκθέσεις ζωγραφικής και γλυπτικής στα μεγαλύτερα μουσεία του κόσμου και τις σπουδαιότερες γκαλερί και με πλέον των τριακοσίων ομαδικών σε παγκόσμια κλίμακα, αποτελεί αναμφίβολα την αιχμή του δόρατος της γενιάς του.

Η πρόσφατη αναδρομική του έκθεση υπό τον γενικό τίτλο OPUS OMEGA που έκανε περιοδεία στα μεγαλύτερα μουσεία της Κίνας (SUZHOU MODERN ART MUSEUM, SHAANXI CONTEMPORARY MUSEUM, NIGBO MODERN,HUBEI ART MUSEUM, HEILONGJIANG MUSEUM, κ.λ.π) γνώρισε μεγάλη επιτυχία και χάρισε την αναγνώριση του Κωστή Γεωργίου και στην μακρινή Κίνα.

Κρίτων Γεωργίου - Κωστής Γεωργίου - Κορίνα Γεωργίου - Φλώρα Γεωργίου (η οικογένεια του καλλιτέχνη)

Μετά τις ατομικές του εκθέσεις στα μεγαλύτερα μουσεία της Κίνας, ο διεθνώς αναγνωρισμένος Έλληνας εικαστικός καλλιτέχνης Κωστής Γεωργίου παρουσίασε νέα ατομική έκθεση στο Σικάγο.

Τα εγκαίνια της έκθεσης, υπό τον γενικό τίτλο "PIXELS", πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στην γκαλερί HILTON ASMUS CONTEMPORARY.

Κωστής Γεωργίου - Μπάμπης Τσέρτος - Χρήστος Κωνσταντίνου - Γιάννης Ζουγανέλης - Γιώργος Καρτάλος

Η έκθεση έλαβε ενδιαφέρουσα διάσταση γιατί ο Έλληνας καλλιτέχνης, μαζί με τα έργα του παρουσίασε στο αμερικανικό κοινό και την τρίτη κατά σειρά μουσική του πρόταση, που καταγράφεται στο νέο του Cd με τίτλο "CHICAGO" και αποτελεί συνέχεια των προηγούμενων μουσικών του πειραματισμών.

ΣΤΟ SHAKESPEARE στην Αθήνα, την Τρίτη 16 Απριλίου, έγινε η παρουσίαση του album "CHIGAGO PIXELS" του Κωστή Γεωργίου, από την ΑΥΛΟΣ Records και παρευρέθηκαν αρκετοί επώνυμοι καλλιτέχνες και πολιτικοί!

Ισιδώρα Σιδέρη - Όλγα Γεροβασίλη