O Φιλιππίδης σταμάτησε παράσταση για ένα… πατατάκι

Την είδηση μετέδωσε το onlytheater, σύμφωνα με το οποίο ο Πέτρος Φιλιππίδης σταμάτησε την παράσταση και έτρεξε στα καμαρίνια επειδή ενοχλήθηκε από θεατή που έτρωγε τσιπς.

Η επίσημη ενημέρωση θέλει τον ηθοποιό να ένιωσε μια απρόσμενη αδιαθεσία ενώ ήταν στη σκηνή του Θεάτρου Μουσούρη για την παράσταση “Υπηρέτης με δύο Αφεντικά”.

Σύμφωνα όμως με τους θεατές τις παράστασης δεν ήταν η ασθένεια του ηθοποιού εκείνη που ευθυνόταν για τη διακοπή της παράστασης αλλά... ένα σακουλάκι πατατάκια.

Συγκεκριμένα, οι φήμες θέλουν τον Πέτρο Φιλιππίδη να αποχωρεί εξοργισμένος από τη σκηνή του Μουσούρη γιατί κάποιοι απ τους θεατές έτρωγαν τσιπς, ενώ η ατάκα που λέγεται ότι ειπώθηκε απ’το στόμα του είναι η “Αν έπαιζε ο Μινωτής θα έτρωγαν τσιπς;”
Μάταια προσπάθησαν να τον φέρουν πίσω στην σκηνή και πάλι και λίγο αργότερα ο Σιμαρδάνης ενημέρωνε το κοινό ότι για λόγους υγείας δεν θα συνεχιζόταν η παράσταση. Όπως και έγινε. Λίγο μετά την πλήρωσαν οι ταξιθέτριες που επέτρεψαν να μπούνε θεατές με τσιπς κι ας τόνιζαν μάταια ότι δεν υπέπεσε στην αντίληψή τους κάτι τέτοιο...