Βγαίνουμε έξω το Σαββατοκύριακο 15-17/3

Προτάσεις για όλα τα γούστα και αυτό το Σαββατοκύριακο

Παρασκευή 15/3

20:00: Πρεμιέρα για τον “Επιθεωρητή” του Νικολάι Γκόγκολ, με πρωταγωνιστή τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη

22:00: Michel Legrand: Ένας σπουδαίος, Γάλλος, jazz δημιουργός αφιερώνει στην Αθήνα τις καλύτερες επιτυχίες του. (Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι)

23:00: Ο Γιώργος Νταλάρας κατεβαίνει νότια και για δύο βράδια εμφανίζεται στο Antart της Γλυφάδας.

00:00: Οι party rock βραδιές ξεκινούν στο Venue με μια ενδιαφέρουσα ένωση από Djs που θα μας κάνουν να χορεύουμε ως το πρωί. (Ανδρονίκου & Τζαφέρη, Ρουφ)

Σάββατο 16/3

18:00: Η Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης σε ζωντανή μετάδοση με το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσιάζει την όπερα Francesca Da Rimini του Riccardo Zandonai (Βας. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα)

20:00: Τελευταία ευκαιρία για να παρακολουθήσετε την “Οδύσσεια” του Ουίλσον στο Εθνικό Θέατρο.

23:00: Η Μαριέττα Φαφούτη με extra αποκριάτικη διάθεση στο Gazoo στο Γκάζι για ένα κεφάτο party.

Κυριακή 17/3

Από το πρωί: Η έκθεση Rethink Athens που προβάλλει τα σχέδια και τις βλέψεις νέων αρχιτεκτόνων για το κέντρο της πόλης, πλέον είναι ανοιχτή για όλους στο σταθμό του Μετρό Συντάγματος.

Από τις 12:00: Ο πολυχώρος Υγείας Παυλίδη, παραμένει ως τις 22 Μαρτίου ανοιχτός καθημερινά στον πεζόδρομο της Ερμού συστήνοντάς μας σε κάθε πτυχή της σοκολάτας.

23:00: Οι Onirama φορούν τα αποκριάτικά τους και με θέμα τους ήρωες των αγαπημένων μας ταινιών μας προσκαλούν να περάσουμε ξέφρενες στιγμές διασκέδασης στο Gotham Stage στο Μαρούσι.