Εδώ ο Waters… Εκεί ο Waters… πίσω στο ΟΑΚΑ ο Waters

Από τη μία λες... γιατί δεν έρχονται μεγάλα ονόματα για συναυλίες στην Ελλάδα.

Από την άλλη... τελικά τα ονόματα έρχονται οπότε έχεις δύο εναλλακτικές: Είτε να ταλαιπωρηθείς για να τα απολαύσεις ζωντανά, είτε να επιβεβαιώσεις πως προφανώς και δεν είμαστε έτοιμοι για τέτοιες διοργανώσεις.

Πρόσφατα όμως είδαμε ακόμα ένα ελληνικό, συναυλιακό παράδοξο, αυτό της μεταφοράς της πολυαναμενόμενης -κατά τα άλλα- συναυλίας του Roger Waters από το ΟΑΚΑ και την 31η Ιουλίου, στο Terra Vibe και την 1η Αυγούστου.

“Λόγω της σημερινής συγκυρίας ο χώρος που είχε ανακοινωθεί αρχικά, δεν μπορεί να λειτουργήσει ώστε το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα και η εμπειρία που καλούνται να ζήσουν οι θεατές να είναι στο μέγιστο βαθμό” ήταν η ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε μόλις πριν λίγες μέρες κάτι που φυσικά σε κανέναν δεν άρεσε και που επιπλέον δεν δινόταν καν η δυνατότητα επιστροφής χρημάτων των εισιτηρίων.

Το κοινό εκνευρίστηκε, η διοργάνωση σάστισε, ο Roger Waters προφανώς δεν έχει πλέον την καλύτερη γνώμη για εμάς... και κάπως έτσι έφτασε τελικά ένα ακόμη mail το οποίο ουσιαστικά ενημέρωνε πως το “The Wall” επαναφέρεται και πάλι στον αρχικό του χώρο (ΟΑΚΑ) και την ίδια ημερομηνία με εκείνη που είχε αρχικά οριστεί (31/7).

Κατά τα άλλα... Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν κανονικά, ενώ η προπώληση συνεχίζεται.

Αυτά προς το παρόν... Δε νομίζω να μπορεί να υποσχεθεί κανείς πως δεν θα υπάρχουν και επιπλέον εξελίξεις.