Active Member live στην Τεχνόπολη

Οι Active Member με τον καινούριο, 17ο δίσκο τους, με τίτλο "Cosmos Alivas" σκάβουν στην κυριολεξία έναν καινούριο δρόμο για να πορευτούν στη δεύτερη εποχή του γκρουπ, ο B.D. Foxmoor και η Sadahzinia.

Το υλικό του νέου δίσκου καθώς και τραγούδια από όλη τη δισκογραφία τους θα παρουσιάσουν σε μια μοναδική συναυλία- σταθμό στην "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηνών στο Γκάζι. Την Τετάρτη 18 Ιουνίου, την ημέρα της συναυλίας θα δοθεί ουσιαστικά και το "σύνθημα" για να ξεκινήσει αυτή η δεύτερη εποχή του γκρουπ.

Άλλωστε έχουν να εμφανιστούν στην Αθήνα ως Active Member τουλάχιστον ένα εξάμηνο, από τον περασμένο Δεκέμβριο όταν είχαν γεμίσει τη σκηνή του Gagarin με αφίσες από όλη τους τη συναυλιακή διαδρομή ήδη από το 1993, καθώς και  ένα τεράστιο backdrop με το νέο εξώφυλλο «Cosmos Alivas" ζωγραφισμένο από τον Κώστα Καταγά. Εκείνη τη μέρα, προς έκπληξη όλων και χωρίς να έχει κάνει την παραμικρή ανακοίνωση, ο B.D.Foxmoor καλεί στη σκηνή τον Νικήτα Κλιντ (X-ray) βάζοντας τέλος σε μια μυριόστομη παραφιλολογία.

Εισιτήρια στο ταμείο: 12 ευρώ