Depeche Mode: Έρχονται… και κάτι μας χρωστάνε

Και μπορεί πρόπερσι όχι μόνο να είχαμε προετοιμαστεί αλλά κάποιοι από εμάς να είχαμε πάει κιόλας, και μπορεί κακία να μην τους κρατήσαμε (τώρα, γιατί τότε δεν τους συμπαθούσαμε και πολύ), όπως όλα δείχνουν όμως τα αγόρια θα κάνουν μια δεύτερη προσπάθεια να μας ευχαριστήσουν.

Στα πλαίσια λοιπόν της παγκόσμιας συναυλίας τους που ξεκινά στις 7 Μαΐου από το Τελ Αβίβ, οι Depeche Mode προγραμμάτισαν μια στάση και στην Αθήνα μόλις 3 μέρες αργότερα.

Έτσι, στην agenda μας σημειώνουμε την 10η του Μαΐου όπου οι Dave Gahan, Martin Gore και Andy Fletcher θα βρεθούν στο Terra Vibe, υποσχόμενοι όχι μόνο να μας προσφέρουν ένα show που θα μας κάνει να ξεχάσουμε την κακιά προϊστορία που έχουμε μαζί τους αλλά και να μας αποδείξουν live γιατί θεωρούνται “το συγκρότημα που επαναπροσδιόρισε τον ήχο της μουσικής”.

Και μια σημείωση: Την ερχόμενη άνοιξη περιμένουμε –με αγωνία- και το 13ο άλμπουμ των Depeche Mode με τίτλο “Sounds of the Universe”

Προπώληση: Από 6 Νοεμβρίου

Τιμές εισιτηρίων: Γενική είσοδος: 30 ευρώ, front of stage: 40 ευρώ, VIP: 50 ευρώ, VIP package: 125 ευρώ, ανέργων: 23 ευρώ