Λειβαδάς και Τσαλιγοπούλου μαζί για ένα βράδυ

Ο Κώστας Λειβαδάς θα βρεθεί στην σκηνή του Σταυρού του Νότου Club, την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου για ναπαρουσιάσει μια παράσταση βασισμένη στη διαδρομή των τραγουδιών του από τοξεκίνημα του και "Το κάθε μπαλκόνι έχει άλλη θέα" έως το πρόσφατο καιαγαπημένο "Η επιμονή σου", καθώς επίσης και το καινούργιο του άλμπουμ"Γραμμένο με Κόκκινο", που συνιστά την πρώτη του, ολοκληρωμένη, ανθολογίαποίησης.

Μαζί του στη σκηνή και η παντοτινή συνεργάτιδά του, Ελένη Τσαλιγοπούλου.

Η βραδιά θα είναι ένα μελωδικό ταξίδιμε αγαπημένα τραγούδια, παλιά και καινούργια. Τραγούδια από την προσωπικήδισκογραφία του Κώστα Λειβαδά αλλά και τραγούδια από τις συνεργασίες του μεσημαντικούς Έλληνες τραγουδιστές, τραγούδια που θα μας συντροφεύουν γιαπάντα.

Η καλλιτεχνική χημεία του Κώστα Λειβαδάκαι της Ελένης Τσαλιγοπούλου θα είναι παρούσα σε μια βραδιά που υπόσχεται ναμας ταξιδέψει μέσα από το soundtrack των αναμνήσεών μας - από τη λαϊκή ρούμπα "Τα παιδιά των δρόμων" στο διαχρονικό  "Πιάσε με", το"Παραμιλητό μου"και το "Είναι εντάξει μαζί μου" μέχρι τα "Σπίτια τωνφίλων"- τραγούδι που έγραψαν μαζί-.

Ώρα έναρξης: 22:00

Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

(Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος)