Tarantino XX: 20 χρόνια σε μια best of κασετίνα

Ένας από τους πιο καινοτόμους σκηνοθέτες όλων των εποχών λανσάρει την πρώτη του best of, blu ray κασετίνα. Και αυτό από μόνο του αποτελεί λόγο για να μείνουμε σπίτι.

Την επέτειο των 2 δεκαετιών του στον χώρο της σκηνοθεσίας αποφάσισε να γιορτάσει ο Quentin Tarantino, και σίγουρα δεν θα το έκανε με έναν απλό, καθιερωμένο τρόπο. Ο ευρηματικός filmmaker αφιερώνει στους φανατικούς του θαυμαστές ένα box set με τίτλο “Quentin Tarantino XX” το οποίο περιλαμβάνει την πορεία των 20 χρόνων του μέσα από 8 ταινίες και 5 ώρες extra, ανέκδοτου υλικού.

Το πακέτο περιέχει τα “Reservoir Dogs”, “Pulp Fiction”, “Jackie Brown”, “Kill Bill: Vol  1”, “Kill Bill: Vol 2”, “Death Proof”, “Inglourious Basterds” και το “True Romance” στο οποίο ο Ταραντίνο υπογράφει και το σενάριο.

Μπορεί οι ταραντινικοί να μην δουν μέσα στο box set τα “From Dusk Till Dawn”, “Four Rooms” ή ακόμα και το πιο πρόσφατο “Grindhouse” που παρουσιάζει μια εναλλακτική έκδοση του “Deathproof”, ωστόσο θα έχουν την ευκαιρία να δουν ένα αφιέρωμα στον μακαρίτη Τόνι Σκοτ και μάλιστα με σχολιασμό από τον ίδιο τον Ταραντίνο. Όσο για το director’s cut του 4ωρου “Kill Bill” με τίτλο “The Whole Bloody Affair”, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα περιμένουμε λίγο ακόμα για να το δούμε…

Θα δούμε πάντως τις παραπάνω ταινίες με νέα εξώφυλλα, ένθετα και βιβλία τα οποία έχει φιλοτεχνήσει η εταιρεία design Mondo.

Το περιμένουμε στις 20 Νοεμβρίου στην τιμή των 119,99 δολαρίων.