Η “Θλιμμένη Τζασμίν” του Γούντι Άλεν στη νέα εβδομάδα (28/08-04/09)

Με 3 νέες κινηματογραφικές προτάσεις, ένα μουσικό ντοκιμαντέρ και μία επανέκδοση δίνεται το ραντεβού στις αίθουσες αυτή την εβδομάδα.
Ξεχωρίζει φυσικά η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του Γούντι Άλεν "Θλιμμένη Τζασμίν" με την Κέιτ Μπλάνσετ.

"Θλιμμένη Τζασμίν"

Ενώ όλα στη ζωή της έχουν γίνει κομμάτια, συμπεριλαμβανομένου και του γάμου της με ευκατάστατο επιχειρηματία, (Άλεκ Μπάλντουιν) η κομψή Τζασμίν, (Κέιτ Μπλάνσετ) που μένει στη Νέα Υόρκη, μετακομίζει στο διαμέρισμα της αδερφής της, Τζίντζερ, (Σάλι Χόκινς) στο Σαν Φρανσίσκο, προσπαθώντας να ανασυγκροτηθεί, όταν ξαφνικά βλέπει τη ζωή της να καταρρέει. 

"Μέσα από τα μάτια τους"

Μία ταινία τρόμου και φαντασίας, που περιγράφει δυο μπερδεμένες ιστορίες. Η μία διαδραματίζεται κατά τον ισπανικού εμφύλιο και φτάνει ως τη δεκαετία του 1960, με επίκεντρο ένα άσυλο αποκατάστασης παιδιών. Η δεύτερη, συμβαίνει στις μέρες μας, όταν ένας διάσημος νευροχειρούργος που χρειάζεται μεταμόσχευση μυελού των οστών έρχεται αντιμέτωπος με το σκοτεινό παρελθόν του. 

"Θανάσιμα εργαλεία: Πόλη των Οστών"

 

Όταν η Κλέρι Φρέι πηγαίνει στο κλαμπ Πανδαιμόνιο στη Νέα Υόρκη, δεν περιμένει να βρεθεί μάρτυρας σε ένα φόνο, που διαπράττουν τρεις έφηβοι, καλυμμένοι με παράξενα σημάδια. Αυτή θα είναι η πρώτη συνάντηση της Κλέρι με τους Κυνηγούς των Σκιών, πολεμιστές ταγμένους στο ξεκλήρισμα των δαιμόνων που βρίσκονται στη γη και τη διατήρηση της τάξης μεταξύ βρικολάκων και λυκανθρώπων.

"One Direcrion: Thiw is Us"

Το μουσικό ντοκιμαντέρ πραγματεύεται τη συναρπαστική ιστορία του πιο δημοφιλούς και επιτυχημένου boy band αυτή τη στιγμή στον κόσμο. 
Πώς πέντε παιδιά κυνήγησαν το όνειρό τους και από την άσημη και καθημερινή ζωή τους βρέθηκαν να δίνουν συναυλίες στα πιο διάσημα μέρη του κόσμου, με τα εισιτήρια να εξαντλούνται εν ριπή οφθαλμού, και τα τραγούδια τους να έχουν φτάσει στην κορυφή των charts;

"Απέραντο Γαλάζιο"

Η βραβευμένη ταινία του Λικ Μπεσόν προβάλλεται ξανά στις κινηματογραφικές αίθουσες.
Ο Ζακ και ο Ένζο γνωρίζονται από παιδιά και είναι φίλοι αδερφικοί. Το πάθος που τους ενώνει είναι η ελεύθερη κατάδυση: το πιο επικίνδυνο, μυστηριώδες και συναρπαστικό άθλημα στον κόσμο.