Με ρομαντική διάθεση η νέα κινηματογραφική εβδομάδα (1-7/8)

Τρεις ρομαντικές ταινίες θα δούμε τις προσεχείς ημέρες στους κινηματογράφους ενώ δεν απουσιάζουν και οι κωμωδίες αλλά και οι περιπέτειες.

This is the end

Εξι φίλοι (James Franco, Jonah Hill, Seth Rogen, Danny McBride, Craig Robinson, Jay Baruchel) παγιδεύονται στο σπίτι καθώς περίεργες βιβλικές καταστροφές σαρώνουν το Λος Άντζελες. Η συνέχεια... ξεκαρδιστική

Έρωτας Είναι

Ο Πιρς Μπρόσναν επιστρέφει με ρομαντική διάθεση σε μια ανάλαφρη κομεντί

Ασανσέρ για δολοφόνους

Ο Ζουλιέν, ένας πρώην αλεξιπτωτιστής και τιμημένος με αρκετά μετάλλια κατά τη διάρκεια του πολέμου, δουλεύει για έναν έμπορο όπλων και έχει κρυφή ερωτική σχέση με τη γυναίκα του τελευταίου, τη Φλοράνς. Σε συνεννόηση μαζί της, θα προσπαθήσει να σκοτώσει το αφεντικό του, αλλά για κακή του τύχη θα κλειστεί στο ασανσέρ για ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο...

Κάτσε φρόνιμα

Η Τζούλιαν Μουρ σε ρόλο καθηγήτριας σε μία δραματική κομεντί που επικεντρώνεται στη μοναχική προσωπική της ζωή.

Όλα για την αγάπη

Τρία χρόνια μετά το διαζύγιό τους, ο βετεράνος συγγραφέας Μπιλ Μπόργκενς (ο υποψήφιος για Όσκαρ, Γκρεγκ Κινίαρ) εξακολουθεί να έχει εμμονή και να κατασκοπεύει την πρώην σύζυγο του, Έρικα (η βραβευμένη με Όσκαρ, Τζένιφερ Κόνελι), η οποία τον παράτησε για έναν άλλο άνδρα.

Ανοιχτή καρδιά

Μετά τη βραβευμένη μεταφορά του λογοτεχνικού αριστουργήματος «Μια Απλή Καρδιά» του Γκιστάβ Φλομπέρ, η γαλλίδα Μαριόν Λεν επιστρέφει με μια απόλυτα προσωπική ταινία. Η ανερχόμενη δημιουργός γράφει και σκηνοθετεί ένα ερωτικό δράμα στο οποίο πρωταγωνιστούν δυο σταρ παγκοσμίου λάμψης, η Ζιλιέτ Μπινός και ο Έντγκαρ Ραμίρεζ. Οι δυο τους ερμηνεύουν τη Μίλα και τον Ξαβιέ, πετυχημένους χειρουργούς με ειδικότητα στη μεταμόσχευση καρδιάς, οι οποίοι ζουν μαζί τα τελευταία δέκα χρόνια.

Ο μαχητής

Ο ταξιδιώτης Μάικλ Γουίλκς ένας πρώην κατάδικος παραβιάζει τους όρους της αναστολής του για να συναντήσει την πρώην σύζυγο. Στην προσπάθεια του αυτή επιβιβάζεται άθελα του στο ''λάθος ''ενοικιαζόμενο όχημα. Σύντομα συνειδητοποιεί ότι το ''περιεχόμενο'' που ανακαλύπτει στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου θα τον κάνει άθελα του νούμερο ένα καταζητούμενο από μια ομάδα διεφθαρμένων αστυνομικών.