Οι 10 πιο “πειρατικές” ταινίες της περασμένης εβδομάδας

Στις 10 πιο “πειρατικές” ταινίες για την περασμένη εβδομάδα βρίσκουμε και πάλι στην πρώτη θέση το “Jack Reacher”, ακολουθούμενο από το “The Last Stand” και το “Iron Man 3”. Τα στοιχεία μας δίνει το τεχνολογικό site TorrentFreak.

Στην πρώτη θέση, για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, βρίσκεται το Jack Reacher, με τον Tom Cruise στον πρωταγωνιστικό ρόλο, σε σκηνοθεσία Christopher McQuarrie.   

Στη δεύτερη θέση, ακολουθεί το The Last Stand, που περιγράφει την ιστορία ενός εμπόρου ναρκωτικών, ο οποίος δραπετεύει από το δικαστήριο, προσπαθώντας να περάσει τα σύνορα για το Μεξικό, ενώ βρίσκει εμπόδιο έναν σερίφη και το άπειρο, σε τέτοιες καταστάσεις, προσωπικό του.

Ο Robert Downing Jr. κατάφερε να φτάσει μέχρι την τρίτη θέση, με το νέο Iron Man 3 να έχει προσελκύσει το κοινό, όπως και τα πρώτα δύο μέρη με τις περιπέτειες του “ατσάλινου” ήρωα. Τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να σκαρφαλώσει ακόμα ψηλότερα στη λίστα.

Τη δεκάδα συμπληρώνουν τα “21 and Over”, “The Host”, “Movie 43”, “Gangster Squad”, “Mama”, “A Haunted House” και το “G.I.Joe: Retaliation”.