Το πρώτο τρέιλερ της επόμενης ταινίας Star Wars:Rogue One

Σκηνοθετημένη από τον Gareth Edwards έχει σαφώς επηρεαστεί από τους Αγώνες Πείνας, αν κρίνουμε από τα κοστούμια και τον χαρακτήρα της Φελίσιτι Τζόουνς.

Οι ακούραστοι φαν του Star Wars σήμερα πανηγυρίζουν : κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας (έχουμε χάσει το μέτρημα) με τίτλο Rogue One: A Star Wars Story.

Η νέα ταινία κάνει πρεμιέρα στις 16 Δεκεμβρίου και – σύμφωνα με τους παραγωγούς – διαδραματίζεται τα κρίσιμα χρόνια μεταξύ των Star Wars: Episode III - Η Εκδίκηση των Σιθ (2005) και Star Wars: Episode IV - A New Hope (του1977). 

Σκηνοθετημένη από τον Gareth Edwards έχει σαφώς επηρεαστεί από το Αγώνες Πείνας, αν κρίνουμε από τα κοστούμια και τον χαρακτήρα της Φελίσιτυ Τζόουνς. Η Τζόουνς υποδύεται την Jyn Erso , μία έφηβη που προσπαθεί να εκδικηθεί την Αυτοκρατορία επειδή της στέρησε τα πολιτικά της δικαιώματα (!). 

Το τρέιλερ δείχνει την Erso να εκπαιδεύεται για να γίνει πιλότος και κατάσκοπος σε μια πολύ σημαντική αποστολή - κλέβει τα σχέδια για το πρώτο Death Star.

Το τρέιλερ ″ υπενθυμίζει″ ακόμα το κλασσικό σύμπαν του Star Wars όπως το θυμόμαστε από την αρχική τριλογία ταινιών: υπέργειες διαβάσεις διαστημόπλοιων, το Death Star, και η επιστροφή αυτών των τρομακτικών Imperial Walkers.

Enjoy!