Η Μαίρη Πόπινς συναντά τον Σιλβέστερ Σταλόνε

Πλούσιο κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτή την εβδομάδα στις αίθουσες

Η ΜΑΓΙΚΗ ΟΜΠΡΕΛΑ

Πενήντα χρόνια μετά την αριστουργηματική ταινία της Disney, Mary Poppins, που εκτός από τη λατρεία του κοινού απέσπασε 5 Όσκαρ και συνολικά 13 υποψηφιότητες, οι σπουδαίοι Tom Hanks (στον ρόλο του Walt Disney) και Emma Thompson (στον ρόλο της συγγραφέως των βιβλίων της Mary Poppins), πρωταγωνιστούν σε μια συγκινητική βιογραφία, που μας ξεναγεί στις συνθήκες δημιουργίας του διάσημου αυτού φιλμ.

PLUS ONE

Μετά το Hardcore (2004), το ιδιαίτερο ντεμπούτο του,o Ντένης Ηλιάδης συνέχισε την καριέρα του επί αμερικανικού εδάφους με το remakeτου κλασσικού horror movie του Wes Craven, «Last House on the Left»,(1972),που σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία στο αμερικανικό box office. Τo Plus One είναι η δεύτερη ταινία του γυρισμένη στις ΗΠΑ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΙΝΓΚ

Στην κωμωδία της Warner Bros "ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΡΙΝΓΚ" πρωταγωνιστούν ο υποψήφιος για Όσκαρ Σιλβέστερ Σταλόνε (Χένρι ‘'Ρέιζορ'' Σάρπ) και ο βραβευμένος με Όσκαρ Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Μπίλυ ‘'Δε Κιντ'' ΜακΝτόνεν), όπου υποδύονται δύο μποξέρ με μεγάλη ιστορία αντιπαλότητας, που αφήνουν τη «σύνταξη» για ένα τελευταίο αγώνα. Τη σκηνοθεσία έχει κάνει ο Πίτερ Σίγκαλ ("Get Smart").

ΜΠΕΛ & ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ: ΔΥΟ ΑΧΩΡΙΣΤΟΙ ΦΙΛΟΙ

Μετά τα δημοφιλή βιβλία και την επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά που αγαπήθηκε διεθνώς, τώρα η ιστορία του Μπελ και του Σεμπάστιαν μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη.

ΜΕΛΙ

Η Ιρένε, 30 χρονών, έχει αφιερώσει τη ζωή της στους ανθρώπους που βρίσκονται στο τελευταίο στάδιο της ζωής τους. Με το ψευδώνυμο "Miele" βοηθά τους ασθενείς που υποφέρουν να δώσουν ένα τέλος στην ζωή τους και να λυτρωθούν.

Η ΕΛΕΝΑ & ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΤΗΣ

Λέγεται ότι ο Renoir γύρισε τη συγκεκριμένη ταινία μόνο και μόνο για να δει την Ingrid Bergman να χαμογελάει στο φακό. Προφανώς τα κατάφερε αφού η Bergman υποδύεται μια επιπόλαια και άστατη Πολωνή πριγκίπισσα η οποία αν και εξαθλιωμένη οικονομικά, βρίσκεται στο Παρίσι ραγίζοντας τις καρδιές των αστών σε κάθε ευκαιρία.