Ο Justin Bieber έγινε ταινία

Ένα τυχαίο βίντεο στο YouTube έγινε η αιτία για να τον ανακαλύψουν. Σήμερα κατατάσσεται, ανάμεσα στους σημαντικότερους, αλλά και πιο επιδραστικούς, καλλιτέχνες των ημερών μας, σαρώνοντας τις πρωτιές διεθνώς και προκαλώντας φρενίτιδα ενθουσιασμού στους εκατομμύρια πιστούς θαυμαστές του.

Η ταινία «Justin Bieber’s Believe» προσφέρει μια διεισδυτική ματιά στην επιτυχημένη παγκόσμια περιοδεία «Believe», του διάσημου καλλιτέχνη. Το «Justin Bieber’s Believe» δε μας δίνει, απλά, την ευκαιρία να περιηγηθούμε στο εντυπωσιακό οπτικό υλικό, μιας από τις πιο εκρηκτικές περιοδείες της ποπ μουσικής κουλτούρας αλλά μας εξασφαλίζει ένα προσωπικό εισιτήριο, αποκλειστικής και απεριόριστης πρόσβασης στις πιο ιδιαίτερες στιγμές της προετοιμασίας της. Επίσης η συναρπαστική κινηματογραφική καταγραφή, δια χειρός Τζον Μ. Τσου (“Step Up 2”, “G.I. Joe: Αντίποινα”), παρουσιάζει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής του Τζάστιν, όταν τα φώτα της σκηνής σβήνουν και το μουσικό φαινόμενο μετατρέπεται σε αγόρι της διπλανής πόρτας.

Το συναρπαστικό ταξίδι ενός παιδιού που, από το πουθενά, κατάφερε να κατακτήσει το διεθνές star-system, για να αναδειχτεί σήμερα σε έναν από τους πιο επιδραστικούς ποπ καλλιτέχνες του πλανήτη.

Η ταινία κυκλοφορεί από 25 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους

Δείτε το trailer