Οι νοστιμιές της Κρήτης στην Αθήνα για 2 εβδομάδες Ως τις 25 Ιουνίου απολαμβάνουμε μια από τις πιο νόστιμες κουζίνες της Ελλάδας
Πρώτη γεύση από το King George με το “νέο” Tudor Hall Επανέρχεται δυναμικά ένα από τα κλασικότερα εστιατόρια της Αθήνας
Gourmet μεσογειακές γεύσεις με θέα Ακρόπολη σε προσιτές τιμές Στο roof top του ξενοδοχείου Τιτάνια, στο κέντρο της Αθήνας, σε μια εκπληκτική βεράντα, το Gourmet Restaurant Olive Garden, προσφέρει μαγευτική θέα στην Ακρόπολη και τον Παρθενώνα, τον λόφο του Λυκαβηττού και τη φωτισμένη Αθήνα.
Αστακός… 23 καρατίων! Το νέο εστιατόριο του Miami, σερβίρει χρυσό, σίγουρα για... απαιτητικούς ουρανίσκους
Μια νόστιμη ιδέα για Πάσχα στην Αθήνα Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ υποδέχεται και φέτος το Πάσχα με ένα ολοκληρωμένο μενού από την Ελληνική Παραδοσιακή Κουζίνα, στη μοναδική τιμή των 31 ευρώ/άτομο.
Ανάσταση στην design… Πλάκα Το New Taste ετοιμάζει ένα ξεχωριστό Πασχαλινό δείπνο για να υποδεχθεί το κοινό που θα προτιμήσει το κέντρο της Αθήνας για την Ανάσταση.
Αναστάσιμο δείπνο για όλη την οικογένεια, στην Κηφισιά Στο καθιερωμένο Αναστάσιμο δείπνο του Semiramis Restaurant, συναντούμε αγαπημένες ελληνικές γεύσεις σε προσιτές τιμές, συνδυασμένες με το πιο ιδιαίτερο, φωτεινό και θετικό design περιβάλλον.
Η σειρά μας… να φάμε Piranha’s! Πόσες ταινίες δεν έχουν γυριστεί αφιερωμένες στα βλοσυρά σαγόνια των ψαριών Piranha;
Βαρούλκο: Νέα ελληνική κουζίνα, όπως της αξίζει Ο Λευτέρης Λαζάρου δεν αποτελεί μόνο έναν από τους καλύτερους σεφ της Ελλάδας αλλά και έναν άνθρωπο που δεν εφησυχάζει ποτέ.
Φιστικοβούτυρο: Το αμερικάνικο trend πλέον… απ’ τις Σέρρες Πόσες φορές δεν έχεις ζηλέψει το φυστικοβούτυρο που με τόσο πάθος απολαμβάνουν τα παιδιά στις αμερικάνικες ταινίες;
Γιορτή με άρωμα Ταϊλάνδης στο Μεταξουργείο Ένα από τα πιο ιδιαίτερα εστιατόρια της Αθήνας, το Tamarind σβήνει το πρώτο του κεράκι.
Ανακαλύπτοντας την κουζίνα του Αγίου Όρους Πόσες φορές θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε “Γεύσεις από τον Άθωνα”;
Πρώτη γεύση από το Mount Athos Area Gourmet Festival Με αφορμή την σπουδαία εκδήλωση στη Χαλκιδική, παίρνουμε μια πρώτη γεύση και στην Αθήνα.
Γλυκά… και ελληνικά Μπορεί τα ζαχαροπλαστεία Kayak πάντα να ξεχωρίζουν για τις ιδιαίτερες προτάσεις τους σε γεύσεις και γλυκά, όμως φροντίζουν παράλληλα να θυμούνται και να μας υπενθυμίζουν πάντα την ελληνική τους ταυτότητα.
Οινικός… Απρίλιος στη Θεσσαλονίκη Μετά από τον πρώτο επιτυχημένο μήνα στη συμπρωτεύουσα, το WINEnot? συνεχίζει με 4 νέα σημεία για τον Απρίλιο στη Θεσσαλονίκη.
Η ελληνική κουζίνα έτοιμη να κατακτήσει το Ευρωκοινοβούλιο 60 Έλληνες σεφ θα παρουσίασουν τοπικά εδέσματα απ' όλη την Ελλάδα.
Ο “Κουρέας της Σεβίλης” συναντά… το λαβράκι Η ιδιαίτερη εμπειρία ακρόασης συνδυασμένης με γευσιγνωσία συνεχίζεται για ακόμη μία φορά.
Το Sani Gourmet Festival γιορτάζει με νέα ελληνική κουζίνα Οι καλύτεροι σεφ της Ελλάδας, οι πιο δημιουργικές τους προτάσεις, οι τάσεις και νέες ιδέες της κουζίνας κάθε χρόνο εντυπωσιάζουν.