Ελένη Νικολούλια
Μια νέα στάση για τους λάτρεις της γαλλικής πατισερί, έρχεται σύντομα στο Χαλάνδρι.
Ο λόγος για το Ivoire, την πρώτη επαγγελματική προσπάθεια του chef patissier Διονύση Αλέρτα (Balthazar, Gaspar) o οποίος αποτελεί έναν από τους γνησιότερους νέους εκπροσώπους της ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα.
Στο Ivoire, θα ερχόμαστε για ολόφρεσκα κρουασάν και τρούφες, για αφράτες τάρτες και σπιτικό παγωτό, για νόστιμα μακαρόν και μπριός και για ό, τι άλλο ετοιμάζει ο ίδιος και η ομάδα του στο open παρασκευαστήριο του χώρου.
Στάση θα κάνουμε και στο “Chef is Me” corner από όπου θα προμηθευόμαστε τη βάση για την τάρτα ή τη σοκολάτα της επιλογής μας και θα μπορούμε έτσι να φτιάξουμε το δικό μας γλυκό στο σπίτι ανά πάσα στιγμή, ενώ το ενδιαφέρον μας θα κεντρίσει και το “δικό μας” πόστο, στο οποίο θα μπορούμε να φτιάξουμε μια tailor made τάρτα ή μιλφέιγ ανάλογα με το φρούτο ή την κρέμα που επιθυμούμε.
To Ivoire αναμένεται να ανοίξει στα μέσα Οκτώβρη.
(Παπανικολή 56-58, Χαλάνδρι)