Παρουσίαση εστιατορίου
Ελένη Νικολούλια
Πόσο νόστιμο θα ήταν να ξεκινούσε το γεύμα μας όλο το χειμώνα με αβγοφέτες μπριός με λουκάνικο, κρέμα φασολάδας και γαλομυζήθρα;
Με τέτοια διάθεση λοιπόν παρουσιάζεται το ακόμη πιο ανανεωμένο εστιατόριο Trapezaria το οποίο μέσα από τη δημιουργικότητα του σεφ του, Δημήτρη Παναγιωτόπουλου αλλά και την πάντα ενδιαφέρουσα εμμονή του στις ελληνικές πρώτες ύλες, υπόσχεται και φέτος να κάνει τα μεσημέρια και τα βράδια μας ακόμη πιο νόστιμα.
Το νέο μενού ξεκινά με επιλογές πιάτων σε κανονική ή μικρή μερίδα και περιλαμβάνει προτάσεις όπως τα τηγανιτά “γιουβαρλάκια” μπακαλιάρου με σάλτσα Σαβόρο, πιτούλες με σαλάτα και μαύρη μαγιονέζα, σπιτικό καβουρμά σε ζελέ από κρασί ξινόμαυρο, ή ακόμη και χτένια αβγομένα σε ζωμό κακαβιάς με ψητά αμύγδαλα και ριζότο μανταρίνι και λαχανόρυζο με καπνιστό χοιρινό και κασέρι Ξάνθης παλαιωμένο.
Στο Trapezaria επιπλέον, θα βρούμε και μενού ημέρας 6 πιάτων στην τιμή των 32 ευρώ, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και το μενού των μεζέδων που περιλαμβάνει από ρεβυθάδα με τοπιναμπούρ και chorizo Δράμας και χταπόδι καπνιστό με βότανα φρικασέ και σκορδοστούπι αλλά και μια μεγάλη ποικιλία σε τυριά και αλλαντικά.
(Θεοδώρου Νέγρη 1, Αθήνα, τηλ. 210 9213500)