Οι πρώτες δροσιές του Σεπτεμβρίου αλλάζουν τη διάθεση στην υπέροχη βεράντα του Abovo, σε συνδυασμό με τις ευφάνταστες και δημιουργικές συνταγές του chef Μιχάλη Νουρλόγλου.
Το νέο μενού του εστιατορίου περιλαμβάνει:
Ορεκτικά…
Το χταπόδι: κοντοσούβλι με καραμελωμένα κοκκάρια και φάβα Σαντορίνης
Οι γαρίδες: τυλιγμένες με κανταΐφι και παγωτό κόκκινης πιπεριάς
Το φουά γκρά: σωτέ με σέσκουλο, βατόμουρο και τζίντζερ
Δροσερές σαλάτες…
Ντομάτα: με ντάκο βινεγκρέτ αγριοφράουλας και γιαούρτι δυόσμου
Βουβαλίσια μοτσαρέλα: με πέστο λιαστής ντομάτας και γρανίτα ρόκας
Πράσινη: με φρέσκο ανανά και γκοργκοντζόλα
Κυρίως πιάτα…
Ριζότο: με άγρια ρόκα, Μελίχλωρο Λήμνου και ξύσμα λεμονιού
Ριζότο: με φιλέτο πάπιας sous vide, βερίκοκο και πιπέρι σετσουάν
Ραβιόλια: με φρέσκιες γαρίδες και λαχανικά σε κονσομέ ντομάτας
Τα φρέσκα χτένια: με πουρέ κουνουπίδι, σαλάτα σπανάκι και βινεγκρέτ με κάρυ
Το αρνί: χωρίς κόκκαλο σιγομαγειρεμένο με πουρέ μελιτζάνας, ντομάτα και γιαούρτι
Το μοσχαρίσιο φιλέτο: με κανελόνια γεμιστά με μοσχαρίσια ουρά και σάλτσα με μασίς
Επιδόρπια…
Μπαμπάς: με φρούτο του πάθους, κρέμα τυριού και σορμπέ πορτοκάλι
Πάβλοβα: με φιστίκι Αιγίνης και φράουλα
Η καρύδα: με ανανά και παγωτό σοκολάτα γάλακτος
Το μενού του Abovo συνοδεύεται από μία ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών, με προτάσεις από τον Ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, και εξαιρετικές επιλογές σε ποτήρι, από 5 ευρώ.
Καθημερινά εκτός Κυριακής από τις 8:00μ.μ. Έως 00:30.
(Κολοκοτρώνη 37, Κηφισιά, τηλ. 210 8015324)