Ανανεωμένο Abovo, με νέο δημιουργικό μενού

Οι πρώτες δροσιές του Σεπτεμβρίου αλλάζουν τη διάθεση στην υπέροχη βεράντα του Abovo, σε συνδυασμό με τις ευφάνταστες και δημιουργικές συνταγές του chef Μιχάλη Νουρλόγλου.

Το νέο μενού του εστιατορίου περιλαμβάνει:

Ορεκτικά…

Το χταπόδι: κοντοσούβλι με καραμελωμένα κοκκάρια και φάβα Σαντορίνης

Οι γαρίδες: τυλιγμένες με κανταΐφι και παγωτό κόκκινης πιπεριάς

Το φουά γκρά: σωτέ με σέσκουλο, βατόμουρο και τζίντζερ

Δροσερές σαλάτες…

Ντομάτα: με ντάκο βινεγκρέτ αγριοφράουλας και γιαούρτι δυόσμου

Βουβαλίσια μοτσαρέλα: με πέστο λιαστής ντομάτας και γρανίτα ρόκας

Πράσινη: με φρέσκο ανανά και γκοργκοντζόλα

Κυρίως πιάτα…

Ριζότο: με άγρια ρόκα, Μελίχλωρο Λήμνου και ξύσμα λεμονιού

Ριζότο: με φιλέτο πάπιας sous vide, βερίκοκο και πιπέρι σετσουάν

Ραβιόλια: με φρέσκιες γαρίδες και λαχανικά σε κονσομέ ντομάτας

Τα φρέσκα χτένια: με πουρέ κουνουπίδι, σαλάτα σπανάκι και βινεγκρέτ με κάρυ

Το αρνί: χωρίς κόκκαλο σιγομαγειρεμένο με πουρέ μελιτζάνας, ντομάτα και γιαούρτι

Το μοσχαρίσιο φιλέτο: με κανελόνια γεμιστά με μοσχαρίσια ουρά και σάλτσα με μασίς

Επιδόρπια…

Μπαμπάς: με φρούτο του πάθους, κρέμα τυριού και σορμπέ πορτοκάλι

Πάβλοβα: με φιστίκι Αιγίνης και φράουλα

Η καρύδα: με ανανά και παγωτό σοκολάτα γάλακτος

Το μενού του Abovo συνοδεύεται από μία ενδιαφέρουσα λίστα κρασιών, με προτάσεις από τον Ελληνικό και διεθνή αμπελώνα, και εξαιρετικές επιλογές σε ποτήρι, από 5 ευρώ.

Καθημερινά εκτός Κυριακής από τις 8:00μ.μ. Έως 00:30.

(Κολοκοτρώνη 37, Κηφισιά, τηλ. 210 8015324)