Παρουσίαση εστιατορίου
Το Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου Metropolitan, συνεχίζει για άλλη μια σεζόν τη λειτουργία του με ανανεωμένο μενού και γεύσεις εμπνευσμένες σπό την γαλλική γαστρονομία φτιαγμένες με φρέσκα ελληνικά υλικά.
Στην ανοικτή κουζίνα του με την παραδοσιακή rotisserie, ο chef Ακης Πετρετζίκης θα βρίσκεται εδώ καθημερινά σολομό γκράβατλαξ με άνηθο, αγγλική μουστάρδα, ρόκα και ραϊτα αγγουριού, σουφλέ κατσικίσιου τυριού με κουλί τομάτας αλλά και φιλέτο λαβράκι πάνω σε κλαφούτι με δυόσμο ή κοτόπουλο στήθος με κρεμώδη νιόκι κατσικίσιου τυριού.
Ο ίδιος επιμελείται επίσης και τα γλυκά αλλά και τα παγωτά.
Δευτέρα έως Σάββατο 19:00 – 23:30
(Λ. Συγγρού 385)