Από την Ελένη Νικολούλια
Παρουσίαση εστιατορίου
Ένας από τους πιο δημοφιλείς καλοκαιρινούς δρόμους της πόλης, η Πανόρμου, πλέον δίνει κίνητρα για να την επισκεφθούν και οι λάτρεις τους κρασιού.
Η “Αγία Φιάλη”, αποτελεί ουσιαστικά το αδελφάκι του Santa Botella που βρίσκεται στον ίδιο δρόμο, ωστόσο ήρθε για να προσελκύσει ένα διαφορετικό, οινόφιλο και όχι μόνο κοινό.
Στον χώρο του κυριαρχεί το ξύλο, το τούβλο και τα στοιχεία από μέταλλο, ωστόσο φυσικά την πρωταγωνιστική θέση κατέχουν οι προτάσεις του σε κρασιά, τσίπουρα, ούζα και μεζέδες από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Όσο για την κουζίνα του, ετοιμάζει καθημερινά ελληνικά πιάτα που ισορροπούν καλά πάνω στον άξονα της δημιουργίας και προτείνει από καρπάτσιο χταποδιού και καπνιστή πέστροφα με σπανάκι και φινόκιο, μέχρι τηγανητές πατάτες με Κοπανιστή Μυκόνου και ψητό χωριάτικο λουκάνικο επάνω σε καγιανά.
(Πανόρμου 115 Γ, Αθήνα)
>> Tι συμβαίνει στην πόλη; Δείτε εδώ όλες τις παρουσιάσεις για Εστιατόρια