Το νέο lunch menu του εστιατορίου Milos αγαπά την Ελλάδα, ακολουθεί και πάλι την εποχικότητα των πρώτων υλών, ωστόσο σερβίρεται σε ατομικά πιάτα και όχι με τη λογική του sharing που έχει το a la carte μενού του.
(Τοματοσαλάτα με κρίταμο και χλωρό)
Από τα πιάτα του, ξεχωρίζουν τα μανιτάρια πλευρώτους μπουρδέτο με πατάτες τηγανητές, η τσιπούρα τηγανητή αλιάδα, το κριθαράκι με ανθότυρο και χταπόδι, το μοσχάρι με κάρρυ, η μελιτζάνα με ρύζι basmati και σαφώς το club sandwich με γόπα, μια πρόταση που σίγουρα ακούγεται πρωτότυπη και που ολοκληρώνεται ιδανικά με ένα από τα σπιτικά παγωτά που προτείνει ο σεφ του Milos, Περικλής Κοσκινάς.
(Μοσχάρι με κάρρυ, μελιτζάνα και ρύζι basmati)
Το lunch menu, κοστίζει ανά άτομο 27 ευρώ και περιλαμβάνει συνολικά 4 πιάτα.
(Βας. Σοφίας 46, Αθήνα, 210 7244400)