Σίγουρα η καινοτομία και η δημιουργικότητα δεν πρέπει να έχουν όρια αλλά απ' ότι φαίνεται αυτό είναι κάτι που στηρίζει για τα καλά του ολοκαίνουριο Gold and Pepper.
Πρόκειται για ένα εστιατόριου που ήρθε να δώσει... μια διαφορετική οπτική στον μέχρι σήμερα γνωστό γαστρονομικό χάρτης της περιοχής του South Beach στο Miami.
Γιατί μπορεί τα πιάτα του να είναι κατ' εξοχήν ιταλικά, οι ζύμες του φρέσκες και η pasta al dente, ο chef Andrea Chiriatti όμως σκέφτηκε να προσθέτει ένα twist σε κάθε του πρόταση το οποίο αποτελείται από φλύδες χρυσού 23 καρατίων!
Είχατε φανταστεί ποτέ ότι ένα πιάτο με χειροποίητα ραβιόλι μπορεί εκτός από φιλέτο τόνου να περιέχει και μια ολόκληρη περιουσία;
Κι αν όχι, το Gold & Pepper το κάνει πραγματικότητα και μάλιστα ενημερώνει και τους επισκέπτες του για τις ευεργετικές επιπτώσεις του χρυσού!
Καλή... χώνεψη!