Γεύση από Βραζιλία στα Friday’s

Από την Πέμπτη, 5 Ιούνιου, τα T.G.I. Friday’sσας προσκαλούν να απολαύσετε το νέο λαχταριστό Brazilian μενού, με εξωτικά πιάτα και γεύσεις που θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις σας!

Ξεκινήστε το γεύμα σας με τιs πεντανόστιμες παραδοσιακές βραζιλιάνικες κροκέτες Sao Paulo Coxinhas γεμισμένες με μίγμα κοτόπουλου, τυρί Philadelphia, καρότο και κρεμμύδι. Συνοδεύονται  με δροσερή sour cream με ξύσμα λεμονιού.

Για κυρίως, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε εξωτικά Βραζιλιάνικα πιάτα, όπως το Maracana Grilled Chicken, ένα εκλεπτυσμένο πιάτο που αποτελείται από δύο φιλέτα κοτόπουλου μαριναρισμένα σε μπύρα, επικαλυμμένα με φρεσκοτριμμένο ginger, πάπρικα και ψημένα στην σχάρα. Σερβίρονται με ρύζι αρωματισμένο με γάλα καρύδας και μπαχαρικά.  Το πιάτο συνοδεύεται απο Pineapple Pico de Gallo  και αρωματικό Chimmichuri.

Το Moqueca De Camaroes είναι μια επιλογή εμπνευσμένη από  αυθεντικές Βραζιλιάνικες συνταγές, γαρίδες μαγειρεμένες σε καυτερή σάλτσα τομάτας και γάλα καρύδας, σερβιρισμένες πάνω σε ρύζι με μυρωδικά.

Μια εξίσου λαχταριστή επιλογή για κυρίως πιάτο είναι το Churrasco Pork Skewer, χοιρινό σουβλάκι που μαρινάρεται σε μπύρα, με φρέσκο ginger και πάπρικα, ψημένο στη σχάρα με φρέσκο ανανά. Ιδιαίτερα εντυπωσιακό στον τρόπο σερβιρίσματός του, με ρύζι αρωματισμένο με γάλα καρύδας και μπαχαρικά, συνοδευόμενο από Pineapple Pico de Gallo, Chimmichuri και παραδοσιακή βραζιλιάνικη Farofa.

Παρεμφερές πιάτο για τους λάτρεις του κρέατος είναι το Churrasco Beef Skewer, μοσχαρίσιο σουβλάκι με φρέσκο ανανά ψημένο στην σχάρα. Σερβίρεται με ρύζι με μυρωδικά. Ένα βραζιλιάνικο πιάτο με ιδιαίτερα εντυπωσιακή παρουσίαση που συνοδεύεται με Pineapple Pico de Gallo, Chimmichuri και παραδοσιακή βραζιλιάνικη Farofa.

Τέλος, για επιδόρπιο σας προτείνουμε τη σπιτική Coconut Mango Strawberry Panna Cotta, ένα δροσιστικό πιάτο Panna Cotta από γάλα καρύδας που σερβίρεται με πουρέ μάνγκο και σος από φρέσκες φράουλες.

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείψει από το μενού των T.G.I. Friday’s  το δημοφιλέστερο cocktail της Βραζιλίας, η απολαυστική και εξαιρετικά δροσιστική Caipirinha για να συνοδεύσει τα πιάτα σας!