Το ξενοδοχείο Titania διοργανώνει για 3η χρονιά το Φεστιβάλ-Θεσμό για την Ελληνική γαστρονομία, “Made In Greece”.
Το μενού του φεστιβάλ βασίζεται εξ ολοκλήρου σε φρέσκα προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας και έτσι από τις 18 Ιουνίου και κάθε βράδυ, θα μπορούμε να απολαμβάνουμε καλοκαιρινές βραδιές στο Olive Garden Restaurant & Bar, την πιο όμορφη βεράντα της Αθήνας, με δημιουργικά πιάτα βασισμένα σε παραδοσιακά προιόντα.
Πιάτα όπως η «Ριγανάδα με σκοτύρι Ίου και φύλλα παντζαριού, κρέμα από βασιλοτύρι με μουχτερόν και κύμινο», το «Burger με κρέμα γραβιέρας Αγράφων, πίκλα πιπεριάς Φλωρίνης και coleslaw γιαουρτιού με κόλιανδρο», το «Ψητό μυλοκόπι με κροκέτα μπακαλιάρου, σκορδαλιά σελινόριζας με μελάνι και κρέμα παντζάρι με καρύδι και ελαιόλαδο Καλαμάτας» αλλά και ένα πρωτότυπο «αρνάκι φρικασέ (Μπουτάκι σε κενό αέρος με λαχανικά αυγολέμονο, ελαιόλαδο Καλαμάτας και «φλογέρα» αρνιού με γιαούρτι)» υπόσχονται να σας παρασύρουν σε ένα ταξίδι με γεύση και άρωμα Ελλάδας.
Πανεπιστημίου 52, Αθήνα