Η εξωτική όαση που πλαισιώνει την πισίνα του Malabar στο ξενοδοχείο The Margi στη Βουλιαγμένη ετοιμάζεται και φέτος να μας υποδεχτεί.
Έτσι, έχοντας ανανεωμένη διάθεση αλλά και με το ειδυλλιακό του σκηνικό σε πρωταγωνιστικό ρόλο, το Malabar restaurant ετοιμάζεται να ανοίξει και πάλι για το καλοκαίρι.
Στην πισίνα του ξενοδοχείου The Margi, που φέτος συμπληρώνει 50 χρόνια παρουσίας στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, για άλλη μια χρονιά ο ταλαντούχος chef Παναγιώτης Γιακαλής μας καλεί σε ένα ταξίδι γεμάτο γεύσεις από την Ελλάδα και την Μεσόγειο με πιάτα όπως, την Carbonara di mare και το κοτόπουλο με κρούστα prosciuto, maki από πεπόνι και ρύζι basmati μαγειρεμένο σε γάλα καρύδας.
Όσο για το μπαρ του, φέτος το επιμελείται ο Κωνσταντίνος Μπάσηςο οποίος θα προετοιμάζει δροσερά cocktail, ανάμεσά τους και το επετειακό “The Margi 50” με τροπικά φρούτα.
Λητούς 11, Βουλιαγμένη