Τα ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα κατέχουν περίοπτη θέση στο μενού του Galaxy του ξενοδοχείου Hilton.
Έτσι, ο νέος executive chef του ξενοδοχείου, Κώστας Αθανασίου, για φέτος το καλοκαίρι προτείνει σαλάτα με σπανάκι και πεκορίνο Αμφιλοχίας, καρύδια και προσούτο Ευρυτανίας, μαστέλο Χίου ψημένο πάνω στην πέτρα με πιτούλες και ντιπ κόκκινης πιπεριάς και μοσχαρίσιο burger με τυρί Σαν Μιχάλη Σύρου.
Η σχάρα παραμένει και φέτος το “γερό χαρτί” του Galaxy με λαχταριστές μερίδες από εκλεκτό μοσχαρίσιο φιλέτο ή rib-eye Black Angus, ενώ φέτος θα έχουμε περισσότερες επιλογές σε ψάρια και θαλασσινά με γεύσεις από χταπόδι σχάρας με πράσινη φάβα, καραμελωμένα κρεμμύδια και λάδι πάπρικας, ψητά χτένια με κινόα και βινεγκρέτ από τζίντζερ και λάιμ, φιλέτο σφυρίδας με αϊολί παντζαριού και σάλτσα εσπεριδοειδών και φιλέτο μαύρου μπακαλιάρου (black cod) με άγριο ρύζι, τσίλι και κόλιανδρο.
Οι επιλογές σε sushi θα έχουν και πάλι τον δικό τους πρωταγωνιστικό ρόλο στο μενού, ενώ για το τέλος, η κάρτα των γλυκών έχει ως highlight το blanc manger γιαούρτι σε σούπα ροδάκινου και το σεμιφρέντο λευκής σοκολάτας με φρούτα του πάθους αλλά και η λαχταριστή σοκολατένια μπάρα με μπισκότο και καραμελωμένα αμύγδαλα.