Το όμορφο εστιατόριο της Κηφισιάς μας δίνει τώρα επιπλέον κίνητρα για να το επισκεφθούμε!
Στις 19 Φεβρουαρίου, ο νέος σεφ του εστιατορίου, Δημήτρης Κατριβέσης και ο ταλαντούχος συνάδελφός του Αθηναγόρας Κωστάκος από το Μυκονιάτικο «Bill & Coo» παντρεύουν με τον πιο νόστιμο τρόπο την Ιαπωνική με την Μεσογειακή κουζίνα μέσα από ένα ιδιαίτερο pop up event στο οποίο θα σερβιριστούν 6 πιάτα σε ένα ειδικά διαμορφωμένο μενού το οποίο κοστίζει 60 ανά άτομο.
Αγ. Τρύφωνος 15, Κηφισιά, τηλ. 210 8018515