Ο σεφ του εστιατορίου Abovo, Μιχάλης Νουρλόγλου, του οποίου τις συνταγές και συμβουλές μαγειρικής βλέπετε καθημερινά στην στήλη Γεύσεις, στο news.gr παρουσιάζει ειδικά για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ένα διαμορφωμένο για την περίσταση μενού.
Αναλυτικά, στις 14 Φεβρουαρίου στο Abovo θα δοκιμάσουμε:
Πρώτα Πιάτα:
Σούπα καβούρι: με φρέσκο καβούρι Σκωτίας με γλυκιά πάπρικα
Γαρίδες : τυλιγμένες με κανταΐφι και παγωτό κόκκινης πιπεριάς
Ριζότο καλαμάρι με βασιλικό
Κυρίως πιάτα:
Φιλέτο σολωμού με vinaigrette από φρούτα του πάθους και κρούστα ψωμιού
Ή
Μοσχαρίσιο διάφραγμα με πουρέ πατάτας και σάλτσα με πιπέρι σετσουαν
Γλυκό:
Σύνθεση με λίτσι ,φραμπουάζ , τριαντάφυλλο και ροδοπέταλα
Το μενού κοστίζει 50 ευρώ/άτομο, χωρίς το ποτό.
Με μία φιάλη κρασί (Torres Vina Esmeralda ή Torres Rioja Ibericos) ή ένα cocktail ανά άτομο: 55 ευρώ
(Κολοκοτρώνη 37, Κηφισιά, 1ος όροφος)