Δεν σας αρέσει το sushi; Μήπως γιατί δεν ξέρετε πώς να το απολαύσετε;
Ξεκινάμε από τα βασικά...
Οι “αρχάριοι” του sushi θα πρέπει να γνωρίζουν πως για να κορυφωθεί η απόλαυση θα πρέπει να ακολουθήσουν μια συγκεκριμένη σειρά σε ό, τι αφορά το ψάρι που θα επιλέξουν.
Δεύτερο στάδιο, η σόγια!
Ginger και wasabi...
Όσο για το wasabi, αν σας φανεί αρκετά καυτερό, σταματήστε να αναπνέετε από το στόμα και πάρτε βαθιές ανάσες από τη μύτη. Το κάψιμο έτσι θα υποχωρήσει σε δευτερόλεπτα.
Πρόβλημα με τα chopstick;
Από το να ζητήσετε πιρούνι, καλύτερα να προτιμήσετε το χέρι σας. Άλλωστε, παραδοσιακά στην Ιαπωνία, ελάχιστοι χρησιμοποιούν ξυλάκια.
Πώς τρώγεται η σούπα;