Γλυκά με βάση τη στέβια στην La Brasserie

Μεγάλη επιτυχία έχει σημειώσει η ένταξη γλυκών παρασκευών με στέβια στο μενού της La Brasserie, του απόλυτου σημείου συνάντησης του κέντρου της Αθήνας στο εντυπωσιακό lobby του Ξενοδοχείου Titania.

Από τις αρχές της σεζόν, η La Brasserie προσφέρει μια σειρά γλυκών, όπως Brownies με γκανάζ σοκολάτας, Cheesecake βύσσινο, Μπαβαρουάζ με φράουλες, Mousse γιαουρτιού με σοκολάτα και corn flakes και τούρτα με mousse σοκολάτας bitter σεβάση από μπισκότα oreos, για την παρασκευή των οποίων ο executive chef του Titania χρησιμοποίησε τη στέβια ως μοναδική πηγή γλυκαντικού, ρίχνοντας κατακόρυφα τη θερμιδική τους αξία.

Απολαύστε τα, με συνοδεία ελαφριών σνακ, φρεσκοστυμμένων χυμών και αρωματικού καφέ,με free refills καφέ φίλτρου με κάθε παραγγελία επιδορπίου.

Πανεπιστημίου 52, Αθήνα