Χριστούγεννα με στιλ… στο κέντρο της Αθήνας!

Το ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ συνεχίζει και φέτος την παράδοση των λαμπερών ρεβεγιόν για τις παραμονές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, χωρίς να παραλείπει και -το διάσημο πλέον- New Year’s Day Brunch που προσφέρεται απαράλειπτα τα τελευταία χρόνια κατά την πρώτη μέρα του Νέου Έτους.

Στην καρδιά του κέντρου της Αθήνας, στο rooftop του ξενοδοχείου, το ατμοσφαιρικό Olive Garden Gourmet Restaurant «φοράει τα καλά του» προκειμένου να υποδεχτεί τις φετινές γιορτές με λάμψη και απαράμιλλο στυλ. Οι ομορφότερες εικόνες από τον έναστρο Αττικό ουρανό, τη φωτισμένη Ακρόπολη αλλά και το γιορτινά διακοσμημένο εστιατόριο, συνθέτουν μια μοναδική εορταστική ατμόσφαιρα.

Ζωντανή μουσική συνοδεύει τις εμπνευσμένες γαστρονομικές προτάσεις του chef de cuisine Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου, ο οποίος ξεπερνά τον εαυτό του σχεδιάζοντας μενού γεμάτα χρώματα, γεύσεις και μυρωδιές που ξυπνούν μνήμες από την Ελληνική παράδοση μέσα από την πιο δημιουργική ματιά.

Τα μενού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς φιλοδοξούν να εντυπωσιάσουν με μια σειρά μοναδικών πιάτων, όπως: Χήνα με παραδοσιακή γέμιση, Κονσομέ μανιταριών με ορτύκι, αλλά και Cremeux σοκολάτας bitter, μακαρόν με μους ροδιού και μπαβαρουάζ μύρτιλου.

Με ασύγκριτη ποιότητα, προσιτές τιμές, αλλά και με ζωντανή μουσική και τραγούδι, το Olive Garden προσφέρει για τη βραδιά της παραμονής των Χριστουγέννων και της παραμονής της Πρωτοχρονιάς μενού 6 πιάτων με 83€/άτομο και 98€/άτομο, αντίστοιχα, συμπεριλαμβανομένης απεριόριστης κατανάλωσης κρασιού, μπύρας και αναψυκτικών!

H πρώτη ημέρα του Νέου Έτους γιορτάζεται στο Olive Garden με ένα διαφορετικό New Year’s Brunch, μέσα από έναν πλούσιο μπουφέ με ζεστές και κρύες παρουσίες, μόλις με 40€/άτομο.

Όλες οι τιμές περιλαμβάνουν απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, μπύρας και αναψυκτικών αλλά και δωρεάν στάθμευση.

Έκπτωση 50% για παιδιά 4-10 ετών – καμία χρέωση για παιδιά κάτω των 4 ετών.

Κάθε μέρα γιορτή!

Από τις 11 Δεκεμβρίου, το εντυπωσιακό lobby του Ξενοδοχείου και η γνωστή La Brasserie, θα πλημυρίσουν με τις νότες του υπέροχου πιάνου με ουρά που κοσμεί τον χώρο. Καθημερινά, ζωντανές εκτελέσεις γνωστών κλασσικών αλλά και σύγχρονων μελωδιών θα μετατρέψουν τις επισκέψεις σας στην La Brasserie για ένα διάλειμμα για καφέ -με ή χωρίς σνακ- από τα ψώνια, το θέατρο ή τις εξόδους σας, σε ένα ταξίδι στις μεγάλες πρωτεύουσες της Ευρώπης.

Ξενοδοχείο Τιτάνια, Πανεπιστημίου 52, Αθήνα. Για κρατήσεις: τηλ: +2103326000