Νόστιμα Χριστούγεννα με την Αθήνα στο πιάτο

Το ξενοδοχείο Τιτάνια υποδέχεται τις φετινές γιορτές με στυλ και φαντασία, οργανώνοντας λαμπερά ρεβεγιόν στο Olive Garden Gourmet Restaurant, με πιάτα από τη δημιουργική κουζίνα του chef de cuisine Αλέξανδρου Χαραλαμπόπουλου.

Τα μενού των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς φιλοδοξούν να εντυπωσιάσουν με μια σειρά δημιουργικών πιάτων, όπως: Χήνα με παραδοσιακή γέμιση, Κονσομέ μανιταριών με ορτύκι, αλλά και Crèmeux σοκολάτας bitter, μακαρόν με μους ροδιού και μπαβαρουάζ μύρτιλου.

Με προσιτές τιμές, αλλά και με ζωντανή μουσική και τραγούδι, το Olive Garden προσφέρει για τη βραδιά της παραμονής των Χριστουγέννων και της παραμονής της Πρωτοχρονιάς μενού 6 πιάτων με 83€/άτομο και 98€/άτομο, αντίστοιχα, ενώ για την πρώτη ημέρα του χρόνου, στο Olive Garden προσφέρεται ένα διαφορετικό New Year’s Brunch, με ζεστές και κρύες παρουσίες, μόλις με 40€/άτομο.

Σημειώνεται πως όλες οι τιμές περιλαμβάνουν απεριόριστη κατανάλωση κρασιού, μπύρας και αναψυκτικών αλλά και δωρεάν στάθμευση. Τα παιδιά 4-10 ετών έχουν έκπτωση 50%, ενώ για τα παιδιά κάτω των 4 δεν υπάρχει χρέωση.

(Πανεπιστημίου 52, Αθήνα, τηλ. 210 3326000)