Νόστιμη αφορμή για να γνωρίσουμε την λευκή τρούφα

Λίγο πριν μπούμε στοκλίμα των Χριστουγέννων το Sale & Pepe τιμά την «βασίλισσα» Λευκή και Μαύρη Τρούφα.

Το μενού του Ivan Ottaviani που έχει γίνει πλέον παράδοση, καθώς το Sale & Pepe έχει ταυτιστεί με το σπάνιο και εκλεπτυσμένης γεύσης αυτό προϊόν, περιλαμβάνει έξοχους συνδυασμούς συστατικών με στόχο να αναδείξουν το φίνο άρωμα και την μεστή γεύση της Λευκής και Μαύρης Τρούφας.

Για αρχή παραδοθείτε στην απόλαυση ενός Ζωμού Φασιανού με Amarone, Royale, αυγά Barzotte στον ατμό και μαύρη τρούφα συνεχίστε με Αυγό μάτι με λευκή τρούφα και σοταρισμένο σπανάκι, αφήστε τη μοναδική γεύσηενός Ριζότο Carnaroli με κολοκύθα, λευκά μανιτάρια και λευκή τρούφα ή Ravioli πράσινα γεμιστά με φασιανό, ραγού από volaille και μαύρη τρούφα να σας συνεπάρει.

Το Classiche Scaloppine από μοσχαράκι γάλακτος με κρασί Marsala, λευκή τρούφα και πουρέ πατάτας αρωματισμένο με γλυκό σκόρδο ακολουθεί, και τέλος το Ζεστό Pecorino από την Τοσκάνη με μαύρη τρούφα και μάλι τρούφας ή Creme Mascarpone με λευκή τρούφα και Armagnac Saint Cristeau 1972 θα αφήσει στον ουρανίσκο σας τη θεσπέσια γεύση της «βασίλισσας».

Το μενού στοιχίζει €69/άτομο και προσφέρεται καθημερινά.

(Αριστίππου 34 Κολωνάκι)