Το Αλάτσι αποτελεί τα τελευταία χρόνια σταθερό σημείο συνάντησης και για τα μεσημέρια σας.
Φέτος έχετε επιπλέον λόγους να έρχεσθε συχνότερα: νέος σεφ (Ο ταλαντούχος Περικλής Κοσκινάς), νέα φιλοσοφία, οι καλύτερες πρώτες ύλες και αγαπημένα πιάτα που έχουν λείψει από το τραπέζι μας.
Καθημερινά από τη μία το μεσημέρι, εκτός από το a la carte μενού, εκμεταλευτείτε την ευκαιρία και αναζητήστε: "γιακάδες" ροφού στη σχάρα, χοιρινό κότσι από μαύρο χοίρο, στήρα γιουβέτσι, συκώτι μοσχαρίσιο, κεφάλι από ροφό, παϊδάκια, λιγδοπούλες, συκώτι σφυρίδας σασίμι, κεφάλι απο σφυρίδα γιουβέτσι, ροφό πλακί, ρίζες από σπανάκι αχνιστές, γουρουνόπουλο γάλακτος, αγγιναράκια, ασκόλυμπρους, λιανολιές.
Αν βέβαια επιθυμείτε κάποιο ειδικό φαγητό για εσάς ή για την παρέα σας ή θέλετε να θυμηθείτε κάποιο πιάτο από το παρελθόν, ο σεφ Περικλής Κοσκινάς και οι μάγειρές του μπορούν να το δημιουργήσουν αρκεί να μας ενημερώσετε έγκαιρα.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις τηλεφωνήστε στο 210 7210501.