Design και νόστιμη αφορμή για έξοδο

Το εστιατόριο του ξενοδοχείου New Hotel, φέτος εμφανίζεται ακόμα πιο ανανεωμένο και μέσα από το all day μενού του μας προσκαλεί σε ένα από τα πιο design σημεία της πόλης.

Το μενού του New Taste περιλαμβάνει μεγάλη ποικιλία από ελαφριά πιάτα, σαλάτες, ζυμαρικά, ψάρι και κρέας. Στα ήδη αγαπημένα πιάτα έχουν προστεθεί ευφάνταστες δημιουργίες όπως: Σούπα Κολοκύθα με πορτοκάλι και κρόκο Κοζάνης, Χτένια ταρτάρ με τζίντζερ, mirin, wakame και βινεγκρέτ κόλιανδου ή ψημένα με πιπεριές και βούτυρο chorizo, ανάμεικτη πράσινη σαλάτα με παντζάρια, κατσικίσιο τυρί και αποξηραμένα σύκα, Κριθαρώτο με μελάνι σουπιάς και σωτέ καραβίδες, Σολομός Saltimbucca τυλιγμένος με προσούτο και φασκόμηλο και Braised μοσχαρίσια μάγουλα σε κόκκινο κρασί, πολέντα και γκρεμολάτα.

Επιπλέον, συνεχίζεται και το καθιερωμένο κυριακάτικο brunch menu του New Taste, προσφέροντας μια ευρύτατη γκάμα επιλογών ανάλογα με τη γευστική σας διάθεση, σε προσιτές τιμές. Το μενού αποτελείται από παραλλαγές σε συνταγές με αυγά, ποικιλία burgers και sandwiches, αλλά και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις, που συνδυάζονται ιδανικά με δροσερά smoothies και cocktails.

(Φιλελλήνων 16, Σύνταγμα)