Το πιο εντυπωσιακό γευστικά brunch της πόλης επιστρέφει στο Rakkan bar-restaurant

Κάθε Σάββατο και Κυριακή 13.00-17.00 μην χάσετε τις εξωτικές γεύσεις που προτείνει ο chef de cuisine Γιάννης Σιμωτάς

Το πιο πολυσυζητημένο και αγαπημένο brunch της πόλης επιστρέφει δυναμικά στο Rakkan Bar Restaurant στην Κηφισιά.

Sandwich καβουριού με onion rings και μαρμελάδα τομάτας τσίλι

Γευστικά εντυπωσιακό, με συνδυασμούς εξαιρετικών πρώτων υλών και ιδιαίτερων τεχνικών προτείνει γεύσεις που υπερβαίνουν τις προσδοκίες σας και πλέον θα προσφέρεται κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 13.00 έως τις 17.00.

Scrambled eggs με donut πατάτας & bacon

Ο Chef de cuisine Γιάννης Σιμωτάς έχει επιμεληθεί το a la carte Brunch Menu και προτείνει αυγά μπένεντικτ με σπανάκι και σολομό σιγοβρασμένο σε miso, scrambled eggs με donut πατάτας και bacon, tacos μοσχαριού με wasabi coleslaw αλλά και το εξαιρετικά φινετσάτο sandwich καβουριού με onion rings και μαρμελάδα τομάτας τσίλι.

Αυγά Μπένεντικτ με σπανάκι και σολομό σιγοβρασμένο σε miso

Βέβαια, δεν ξεχνάμε τα burgers που τόσο αγαπήθηκαν με βάση κοτόπουλο, rib eye ή σολομό και ολοκληρώνουμε τη γευστική αμαρτία του Σαββατοκύριακου με τα απολαυστικά γλυκά του Rakkan Bar Restaurant όπως το εξωτικό perouvian souffle, την τάρτα μήλου, το μιλφέιγ, τη σοκολατένια namelaka και το macae chocolate passion με την επιμέλεια του pastry chef Γιάννη Καλδάνη.

Το Rakkan Bar Restaurant φημίζεται για τη συλλογή του σε τσάι γι' αυτό δεν πρέπει να χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε ένα από τα εξαιρετικά είδη τσαγιού που προσφέρονται στο brunch αλλά και τα τονωτικά smoothies.

Info

Λεωφόρος Κηφισίας 238-240, Κηφισιά

Τηλ. 210 808 7941

www.rakkanrestaurant.gr

Fb page: Rakkan Bar Restaurant

Instagram: @rakkanrestaurant

*Στη κεντρική φωτογραφία "Τacos μοσχαριού με wasabi coleslaw"