Mikaello, burgers και πίτσα με την υπογραφή του Alain Parodi στη Γλυφάδα

Γευστικές προτάσεις που δημιουργήθηκαν για να σας ταξιδέψουν στις κουζίνες του κόσμου

Εμπνευσμένη, διεθνής κουζίνα με αξιώσεις καθώς το μενού είναι επιμελημένο από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin διάσημο Γάλλο σεφ Alain Parodi. Αυτό είναι και το βασικό χαρακτηριστικό του εστιατορίου Mikaello, που από τον Μάρτιο του 2016 όποτε και πρωτολειτούργησε στη Γλυφάδα, κατάφερε να συγκεντρώσει τις θετικότερες εντυπώσεις.

mikaello_1_edited

Με έμφαση, λοιπόν, στην ποιότητα σκοπός της δημιουργίας του είναι να σας ταξιδέψει σε διάφορες χώρες του κόσμου, μέσα από γευστικές προτάσεις που εκπροσωπούν την κουζίνα τους. Ο κατάλογος διακρίνεται ως επί το πλείστον για τα ζουμερά burgers και την αυθεντική ιταλικού τύπου πίτσα, ενώ δεν υπολείπεται σε ιδιαίτερες και προσεγμένες προτάσεις όπως Rib Eye Black Angus κ.α.

mikaello_2_edited

Οι λάτρεις των burgers εδώ θα έχετε την δυνατότητα να δοκιμάσετε τις πιο εξεζητημένες γεύσεις που έχετε φανταστεί ποτέ όπως το Mikaello –μια πολύ ιδιαίτερη επιλογή που θα βρείτε μόνο εδώ– με φρέσκο ψωμί από μελάνι σουπιάς που του προσδίδει ένα μαύρο χρώμα (όλα τα ψωμάκια παρασκευάζονται στο εστιατόριο), ολόκληρο μικρό καβούρι, σπιτική μαγιονέζα wasabi και σαλάτα wakame ή το burger Κόκκινος Μουσακάς με κόκκινο ψωμάκι από ντομάτα, κιμά από Black Angus, πράσινο τυρί (χρωματισμένο από φρέσκο βασιλικό), πουρέ από μελιτζάνα και επικάλυψη από μπεσαμέλ και παρμεζάνα. Συνολικά ο κατάλογος διαθέτει 11 διαφορετικές επιλογές σε burgers, χωρίς να λείπουν από αυτόν και χορτοφαγικές επιλογές.

mikaello_3_edited

Αν, πάλι, δηλώνετε φανατικοί της ιταλικής κουζίνας, οι italian style πίτσες που βγαίνουν από τον πέτρινο φούρνο, θα ικανοποιήσουν σίγουρα τις γευστικές απαιτήσεις σας. Η Peperoncini με ψητές κόκκινες πιπεριές, τσορίθο, κουκουνάρι και γκοργκονζόλα αλλά και η Black Parma –η ζύμη της παρασκευάζεται με χαρουπάλευρο γι' αυτό και έχει ένα καφέ σκούρο χρώμα–, φρέσκο πέστο (με υλικά από τον κήπο του εστιατορίου), ντοματίνια και προσούτο σίγουρα θα συμπεριληφθούν στις αγαπημένες σας επιλογές. Σημειώστε, μάλιστα, ότι όλες οι πίτσες σερβίρονται με χειροποίητο μείγμα τεσσάρων τυριών, ενώ υπάρχει δυνατότητα επιλογής των υλικών της αρεσκείας σας έτσι ώστε να την φτιάξετε όπως ακριβώς επιθυμείτε.

mikaello_4_edited

Μπορείτε να συνοδεύσετε τις επιλογές σας τόσο με κάποιο από τα κρασιά της ενημερωμένης wine list με ετικέτες από τον διεθνή (γαλλικός & ιταλικός) όσο και τον ελληνικό αμπελώνα ή με κάποιο από τα cocktails της ενδιαφέρουσας cocktail list την οποία έχει επιμεληθεί ο Γιώργος Σεβαστάκης.

mikaello_5_edited

Tip: Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε κάποιο από τα εξαιρετικά γλυκά του όπως το βύσσινο cheesecake και η πραλίνα γάλακτος με καραμελωμένο ποπ κορν και kuli από πορτοκάλια.

mikaello_6_edited

Info

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα- Παρασκευή: 17.00-00.30

Τιμές: Από 22-25 ευρώ/ άτομο

Πανδώρας 14, Γλυφάδα

Τηλ. 210 8946668

www.mikaello.gr

https://www.facebook.com/emikaello

mikaello_7_edited

mikaello_9_edited

katoFasa_Article_Athens