Η ιστορία και η σημασία των Χρυσών Σκούφων

Παρά το γεγονός ότι η σκέψη για τη βράβευση των καλύτερων εστιατορίων της Αθήνας προϋπήρχε, ενώ το κοινό ζητούσε να απονέμονται «αστέρια»

Παρά το γεγονός ότι η σκέψη για τη βράβευση των καλύτερων εστιατορίων της Αθήνας προϋπήρχε, ενώ το κοινό ζητούσε να απονέμονται «αστέρια» σε όσους ξεχώριζαν, ήδη από τη δεκαετία του 1980, η υλοποίηση της ιδέας πραγματοποιήθηκε μερικά χρόνια αργότερα.

Το 1993 το περιοδικό Αθηνόραμα, ήταν εκείνο που δημιούργησε το συγκεκριμένο θεσμό, ο οποίος πέρα από την ουσιαστική αναγνώριση που ήταν η ποιότητα, οι υπηρεσίες και οι γεύσεις ενός εστιατορίου, προσέδιδε ταυτόχρονα και τυπικά χαρακτηριστικά αναγνώρισης μέσω της βράβευσης όλων των προηγούμενων -και όχι μόνο- στοιχείων. 

Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr