Gymparks: γυμναζόμαστε… στο πάρκο!

Η αλήθεια είναι ότι να κλειστείς σε τέσσερεις τοίχους και να τρέχεις σε έναν διάδρομο χωρίς τέλος για όσο πιο πολύ μπορείς… είναι λίγο ανιαρό και θέλει μεγάλη προσήλωση στον στόχο σου (φυσική κατάσταση και μείωση βάρους) για μπορέσεις να εντάξεις αυτή την δραστηριότητα σαν μια καθημερινή συνήθεια που σε κάνει να ξεφεύγεις και να εκτονώνεσαι.

Τι θα έλεγες να αλλάξεις το σκηνικό των τεσσάρων τοίχων με αυτό των δέντρων, του πράσινου, του φρέσκου αέρα ; 

Τα Gymparks ή αλλιώς υπαίθρια πάρκα εκγύμνασης, προσφέρουν έναν λιγότερο μονότονο τρόπο άθλησης αφού τα μηχανήματα γυμναστικής είναι τοποθετημένα μέσα σε ειδικά διαμορφωμένα πάρκα και πλατείες.

Είναι εξοπλισμένα με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, εύκολα στην χρήση και εκτός από τον κλασικό διάδρομο για τρέξιμο, θα βρεις και μηχανήματα για να γυμνάσεις κάθε σημείο του σώματος σου. Σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι ασκήσεις να κάνεις ή με τι να ξεκινήσεις μπορείς να συμβουλευτείς το online εργαλείο του personal trainer που θα σου δώσει χρήσιμες συμβουλές, προσαρμοσμένες στις δικές σου ανάγκες…και ναι είναι εντελώς δωρέαν!

Στη Ελλάδα εφαρμόζεται τα τελευταία 3 χρόνια με μεγάλη επιτυχία, καθώς ανάμεσα στα πλεονεκτήματα τους είναι η οικονομία αφού παρέχονται δωρεάν από τους δήμους, είναι πρακτικό γιατί όλο και κάποιο θα βρεις κοντά σου και είναι απόλυτα ασφαλές.  Στην Αττική θα βρεις πάνω από 30 υπαίθρια γυμναστήρια!