Ένα από τα μεγαλύτερα party της σεζόν, τον Οκτώβριο στην Αθήνα

Πριν από περίπου έξι μήνες, μια ιδέα, ένα όραμα, μια επιθυμία, πήρε σάρκα και οστά. Ένα προσωπικό στοίχημα μιας ομάδας νέων, οι οποίοι έλαβαν μια μεγάλη απόφαση για να δημιουργήσουν κάτι ιδιαίτερο, κάτι μοναδικό, κάτι που δεν είχαν ξαναδεί οι περισσότεροι μέχρι σήμερα. Αυτή η ιδέα ακούει στο όνομα MASSIVESTORY.

Τί είναι με λίγα λόγια το MASSIVESTORY; Πρόκειται για μία διοργάνωση της οποίας κύριος στόχος είναι να φιλοξενεί μεγάλο πλήθος κόσμου με την καλύτερη ξένη μουσική, σε συνδυασμό με την χαμηλή τιμολογιακή πολιτική. Με αυτόν τον τρόπο επιτυγχάνεται η δημιουργία συναυλιακού χαρακτήρα, όσον αφορά τα εφέ, την οργάνωση του χώρου και την εξυπηρέτηση του κοινού. 

Το πρώτο προσωπικό στοίχημα τέθηκε στις 30 Απριλίου στο Gotham City Stage στο Μαρούσι.  Ο χώρος του μαγαζιού, ειδικά διαμορφωμένος για τις ανάγκες εκείνης της βραδιάς, φιλοξένησε πάνω από 1000 άτομα και δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από αντίστοιχα events του εξωτερικού.

Η συνέχεια ήταν τελείως διαφορετική και σκόπευε να δώσει έναν διαφορετικό “αέρα”, μιας και έγινε στο Ibiza Pool Club, ένα καλοκαιρινό-υπαίθριο μαγαζί, με κύριο στοιχείο του την πισίνα. Η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγαλύτερη και η αγάπη του ακόμα πιο έντονη. Κάπου εκεί έγινε αντιληπτό ότι το στοίχημα είχε μάλλον κερδηθεί..

Σήμερα, περίπου 2 μήνες μετά, το MASSIVE STORY επιστρέφει, πιο δυνατό και πιο εντυπωσιακό από κάθε άλλη φορά.

Στις 5 Οκτωβρίου η Αθήνα πρόκειται να ζήσει ένα από τα μεγαλύτερα πάρτι της season.

Στο χώρο που πρωτοεμφανίστηκε και το αγάπησε ο κόσμος, στο Gotham City Stage, θα φιλοξενηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο νεαρός και ταλαντούχος dj και παραγωγός από την Ολλανδία JULIAN JORDAN. Ανερχόμενος στο είδος του , που είναι η Progressive House μουσική και γνωστός εδώ στην Ελλάδα από την συνεργασία του με τον Martin Garrix στο κομμάτι BFAM, o 18άχρονος νεαρός θα κάνει μια εμφάνιση που σίγουρα θα συζητηθεί για καιρό.

Τα βασικά συστατικά του event όπως τα ποικίλα εφέ, τα ακούσματα της deep house, της electro, της rnb και της trap μουσικής, αλλά και η οργάνωση του χώρου, σε συνδιασμό με την μοναδική εμφάνιση του Ολλανδού dj JULIAN JORDAN, θα αφήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις, ακόμα και στους πιο απαιτητικούς. Το σίγουρο είναι πως τόσο η ομάδα του MASSIVE STORY, όσο και ο ίδιος ο JULIAN JORDAN είναι πανέτοιμοι να σας ξεσηκώσουν όσο πιο ψηλά μπορούν.

Είσοδος: 10 ευρώ με 2 ποτά για τα πρώτα 500 εισιτήρια.

Τιμές μπαρ: Ποτό 5 ευρώ, μπύρα 3 ευρώ, σφηνάκι 2 ευρώ

Gotham City Stage:ΛεωφόροςΚηφισίας 10, ΕμπορικόΚέντρο “Agora”, Μαρούσι

Για περισσότερες πληροφορίες για το event πατήστε εδώ

Χορηγός επικοινωνίας: News.gr