Η Αθήνα γίνεται Κούβα, στο 2o Cuba Festival

Πλούσιο αναμένεται να είναι το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για το 2o Cuba Festival που διοργανώνεται στην Αθήνα.

Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 25 Μαΐου και το Σάββατο 1η Ιουνίου όπου η γνωστή μουσικο-χορευτική κολεκτίβα Calles De Cuba θα ξεχυθεί στους δρόμους της Αθήνας με στόχο να μας παρασύρει σε χορό με καυτούς κουβανέζικους ρυθμούς και να μας δώσει μια πρώτη γεύση του κλίματος που θα κυριαρχεί το Σάββατο 8 Ιουνίου στον Βοτανικό Live Stage.

Το 2ο Cuba Festival είναι αφιερωμένο στους Orishas και οι συνεχιστές τους, Cuban Beats All Stars θα αναλάβουν να μας μυήσουν στη μουσική τους.

Πρόκειται για το πρώτο κουβανέζικο συγκρότημα που κατάφερε να ενσωματώσει στο παραδοσιακό beat της salsa και της rumba, ρυθμούς της rap και της hip-hop, έγιναν παγκόσμια γνωστοί και με έδρα την Ευρώπη έβγαλαν τέσσερα άλμπουμ, κέρδισαν δύο βραβεία grammy και περιοδεύοντας σε ολόκληρο τον κόσμο, ξεσήκωσαν το παγκόσμιο κοινό σε ασταμάτητο χορό.
 
Προετοιμαζόμαστε για εκπληκτικά κρουστά, εξαιρετικά scratching, δυναμικό μπάσο, δημιουργικές μίξεις αφροκουβανέζικης με ηλεκτρόνικα, φρέσκες διασκευές των τραγουδιών των Orishas , όλα με σκοπό να δημιουργούν μια συναρπαστική ατμόσφαιρα και ξεσηκώνουν με το ρυθμό και την απίστευτα μεταδοτική τους ενέργεια το κοινό.
Στο Βοτανικό Live Stage θα βρεθούν ακόμα οι: Odalis Palma, Baclava Cubano, Grupo Inle, Ivan Lopez, Mariela Nelson, Yoel Pereira, Miguel Angel Bautista, Dj Niko Marinou, Dj El General, Dj Acebes, ενώ θα υπάρχουν και παράλληλες εκδηλώσεις, εικαστικές εκθέσεις, Video προβολές, που θα μεταφέρουν την εικόνα από τη ζωή της σύγχρονης Κούβας.
Τιμή εισιτήριου στην προπώληση: 15 €
Τιμή εισιτήριου στο Ταμείο της συναυλίας: 20 €

Πάρτε μια πρώτη γεύση από το video που ακολουθεί: