Ραντεβού για πρωτοχρονιά στην Αθήνα

Στην Πλατεία Κλαυθμώνος στις 31/12 τα παιδιά θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν χριστουγεννιάτικα εργαστήρια και τη θεατρική παράσταση «Ο Άη Βασίλης και τα ζωντανά παιχνίδια» από την ομάδα Χρόνος Δράσεις, ενώ στον Πεζόδρομο Πανόρμου και Λαρίσης στις 12.00 εικαστικό εργαστήριο με τεχνικές θεατρικού παιχνιδιού.

Λίγες ώρες αργότερα, στις 23:00, το ραντεβού της Αθήνας ανανεώνεται και φέτος στον Πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, όπου με φόντο την Ακρόπολη, θα παρουσιαστεί ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις, για την έλευση της νέας χρονιάς.

Το πρόγραμμα θα ανοίξει δυναμικά η Φιλαρμονική, για να ακολουθήσει η Συμφωνική Ορχήστρα με το εξαιρετικά πλούσιο ρεπερτόριό της. Τη σκυτάλη θα πάρει ο Κωστής Μαραβέγιας, που με την πληθωρική μουσική του έκφραση και την αστείρευτη διάθεση και θετική του ενέργεια θα μας παρασύρει στο πιο χαρούμενο εορταστικό πάρτι της χρονιάς. Η εκδήλωση θα κλείσει με παραδοσιακή και λαϊκή μουσική από το Εργαστήρι Ελληνικής Μουσικής του Δήμου Αθηναίων και τον Μπάμπη Τσέρτο.