Τα Royal Ballet του Λονδίνου, live σε όλη την Ελλάδα

Τα πιο φημισμένα μπαλέτα του κόσμου για πρώτη φορά “έρχονται” στην Ελλάδα μέσα από μια πρωτοβουλία του ΑΝΤ1 που προσφέρει απευθείας μετάδοση από το Covent Garden του Λονδίνου.

Μία νέα σπουδαία συνεργασία με το Royal Ballet, τον διασημότερο θίασο μπαλέτου της Μεγάλης Βρετανίας, με έδρα τη Royal Opera House στο Covent Garden του Λονδίνου, εξασφάλισε ο Όμιλος ANTENNA για τη σεζόν 2013-14, μεταδίδοντας πέντε συνολικά σπουδαίες παραστάσεις.

Το Royal Ballet διαθέτει ένα ευρείας κλίμακας ρεπερτόριο. Παρουσιάζει μεγάλα κλασικά μπαλέτα, έργα κληρονομιά του Frederick Ashton και του Kenneth MacMillan, καθώς και νέες παραγωγές από τους διασημότερους σύγχρονους χορογράφους.

Οι παραστάσεις που μεταδίδονται στο πλαίσιο του προγράμματος «Royal Opera House live cinema» έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία και έχουν αποκτήσει φανατικό κοινό τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και σε ολόκληρο τον κόσμο.

Έτσι, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου η παράσταση του Καρυοθραύστη από τα Royal Ballet, θα μεταδοθεί σε Αθήνα, Κομοτηνή, Μυτιλήνη, Βόλο, Λαμία, Κεφαλονιά, Καστοριά, Ρέθυμνο, Ρόδο, Βέροια, Καβάλα, Πάτρα και Κέρκυρα, στις 26 Δεκεμβρίου στο Λουτράκι, στις 29 στα Χανιά και το Σάββατο 11 Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη.

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει. Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ