Η Genius in Gastronomy πραγματοποιεί το πρώτο ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα με θέμα τη μπύρα, την παραγωγή της, τις κατηγορίες της, την γευσιγνωσία και την κατάρτιση στο service και τον συνδυασμό της με φαγητό.
Οι βασικοί εισηγητές του προγράμματος θα είναι ο Γιώργος Λούκας Sommelier και ο Νικολά Ραδίσης Manager beerbartender.gr, πλαισιωμένοι από σημαντικούς καλεσμένους, ειδικούς σε θέματα παραγωγής μπύρας.
Κατά τη διάρκεια του course θα δοκιμαστούν πολλές μπύρες από όλες τις κατηγορίες και τις προελεύσεις, θα γίνουν επισκέψεις σε δύο ζυθοποιεία και θα αναπτυχθούν οι παρακάτω θεματικές ενότητες:
1. Ορισμός – Ιστορική αναδρομή - Υγεία, Διατροφή – Πρώτες ύλες
2. Παρασκευή της μπύρας
3. Κατηγορίες: Lager, Ale, άλλες κατηγορίες
4. Service – Λίστα - Τιμοκατάλογος
5. Συνδυασμός με φαγητό
Το Course θα ξεκινήσει την 1 Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 31 Οκτωβρίου 2013 και θα γίνεται κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 13.30 έως τις 16.30.
Παρέχεται δυνατότητα πιστοποίησης από τον φορέα Staregister.
Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ