Πραγματοποιείται για δεύτερη φορά το πρωτοποριακό ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα στην Ελλάδα με θέμα την μπύρα, την παραγωγή της, τις κατηγορίες της, τη γευσιγνωσία και την κατάρτιση στο service και τον συνδυασμό με φαγητό.
Ημερομηνία διεξαγωγής σεμιναρίου: Από Τρίτη 04/03/2014 έως και Πέμπτη 03/04/2014
Ημέρες διεξαγωγής : Κάθε Τρίτη & Πέμπτη (εκτός από Τρίτη 25 Μαρτίου 2014)
Ωράριο σεμιναρίων: 1ο τμήμα: 13.30 - 16.30 & 2ο τμήμα: 19.00 – 22.00
Διάρκεια σεμιναρίου : 27 ώρες
Κατά την διάρκεια των σεμιναρίων θα παρουσιαστούν οι εξής ενότητες: 1. Ορισμός, ιστορική αναδρομή, υγεία, διατροφή και πρώτες ύλες. 2. Παρασκευή της μπύρας. 3. Κατηγορίες μπύρας: Lager, Ale, άλλες κατηγορίες. 4. Service, λίστα, τιμοκατάλογος. 5. Συνδυασμός μπύρας με φαγητό. 6. Επίσκεψη σε ζυθοποιείο.
(Κατά τη διάρκεια όλων των σεμιναρίων θα υπάρχουν γευστικές δοκιμές από όλες τις κατηγορίες και τις προελεύσεις μπύρας)
Για περισσότερες πληροφορίες και την συμμετοχή σας στα σεμινάρια, πατήστε εδώ